Το KAVALA POST σάς πάει… Βαρκελώνη! Κερδίστε δωρεάν εισιτήρια για τη συναυλία των Che Sudaka!

Νέος μεγάλος διαγωνισμός μέσω facebook για μία από τις πλέον πολυαναμενόμενες συναυλίες του Cosmopolis 2018

Ώρες μετράνε πλέον οι Καβαλιώτες αλλά και όσοι πρόκειται να επισκεπτούν την περιοχή μας από την Πέμπτη 19 έως και την Κυριακή 22 Ιουλίου 2018 για να ζήσουν «το μεγαλύτερο έθνικ φεστιβάλ της χώρας»: Το Cosmopolis 2018 είναι προ των πυλών και το KAVALA POST θα είναι, όπως πάντα, εκεί!

Και επειδή θέλουμε να είστε και εσείς εκεί, και μάλιστα… δωρεάν, εξασφαλίσαμε για τους αναγνώστες μας τη δυνατότητα να κερδίσουν εισιτήρια για την εναρκτήρια συναυλία των… μετρ της μουσικής Mestizo, των Che Sudaka. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί μέσω της Σελίδας του KAVALA POST στο facebook.

Δηλώστε συμμετοχή πατώντας εδώ

Ποιοι είναι οι Che Sudaka

Οι Che Sudaka είναι ένα τετραμελές συγκρότημα αποτελούμενο από Αργεντινούς και Κολομβιανούς που ζουν στη Βαρκελώνη. Σχηματίστηκαν το 2002 στο Μεσογειακό λιμάνι της Βαρκελώνης και σήμερα είναι γνωστοί σε όλο τον κόσμο ως η ναυαρχίδα της μουσικής Mestizo: Οπουδήποτε και αν εμφανιστούν τα δύο αδέλφια από την Αργεντινή, ο Leo και ο Kachafaz, μαζί με τους δύο Κολομβιανούς συντρόφους τους Cheko και Jota, η συνένωση της Cumbia με την Ska και την Punk εγγυώνται φιέστα!

Οι εκφραστικοί στίχοι κοινωνικής κριτικής καταρρίπτουν κάθε ιδεολογικό ή φυσικό σύνορο και υπερασπίζονται την ανθρώπινη συνύπαρξη ενάντια στους πολιτικούς διαχωρισμούς: ένας ενωτικός λόγος που τους κάνει να ξεχωρίζουν από το πλήθος. Οι Che Sudaka έχουν αναδειχθεί ταυτόχρονα ως οι επικεφαλής μιας συγκεκριμένης στάσης απέναντι στη ζωή και μιας αντικουλτούρας, ο ζωντανός κρίκος μιας πλανητικής οικογένειας.

Μετά και την κυκλοφορία του πρώτου τους ζωντανού άλμπουμ με τίτλο “1111 LIVES” το 2013, το οποίο ο μουσικός τύπος αξιολόγησε ως ένα από τα καλύτερα ζωντανά άλμπουμ της mestizo μουσικής μέχρι σήμερα, οι CHE SUDAKA κυκλοφόρησαν το “HOY”(μεταφράζεται: Σήμερα), του οποίου ο τίτλος είναι μια πρόσκληση να ζούμε το τώρα. Το νέο τους άλμπουμ Almas Rebeldes που κυκλοφόρησε το 2017 είναι το soundtrack της ζωής τους!

Έχουν στο ενεργητικό τους σημαντικές συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Manu Chao και η Amparanoia.