The Lighthouse Festival: Ένας μουσικός φάρος δίπλα στον Φάρο της Παναγίας!-Αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ

Για 4η συνεχόμενη χρονιά ένας εναλλακτικός τρόπος ψυχαγωγίας φιλοξενείται στην αυλή του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας με επίκεντρο τη μουσική και με τη συμμετοχή γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών

Tο The Lighthouse Festival αποτελεί μια καλλιτεχνική ιδέα που γεννήθηκε στο μυαλό μιας παρέας και τα τρία τελευταία καλοκαίρια πραγματοποιείται στην πόλη της Καβάλας. Ο εναλλακτικός και πρωτότυπος χαρακτήρας του το καθιστά ένα από τα «highlights» της περιοχής προσελκύοντας ολοένα και μεγαλύτερο πλήθος επισκεπτών.

Πρόκειται για μία πολιτιστική, εθελοντική, μη κερδοσκοπική δράση, η οποία διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέων Παναγίας και το 7ο Δημοτικό Σχολείο Καβάλας. Στόχος του είναι η φιλοξενία καλλιτεχνών από ποικίλους χώρους της τέχνης, μέσα σε ένα πλαίσιο συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης. Ταυτόχρονα φιλοδοξεί να καθιερώσει τον Φάρο στην Παναγία ως ένα χώρο πολιτισμού της πόλης.

Φέτος, πιστό στην εθελοντική και καλλιτεχνική του ταυτότητα, για 4η συνεχόμενη χρονιά θα λάβει χώρα το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Αυγούστου 2018, στην αυλή του 7ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας (δίπλα στον Φάρο), στην Παναγία. Η μουσική αποτελεί και πάλι το επίκεντρο του Φεστιβάλ με συναυλίες μερικών από των μεγαλύτερων καλλιτεχνών της ελληνικής μουσικής σκηνής.

To Lighthouse Festival αποτελεί μία προσπάθεια η οποία βασίζεται εξολοκλήρου στον εθελοντισμό και στην προώθηση ενός εναλλακτικού τρόπου ψυχαγωγίας, ενώ απευθύνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, αναδεικνύοντας τις αξίες της συνεργασίας και της αλληλοϋποστήριξης. Με σύνθημα μας το spread the light («εξάπλωσε το φως»), οι διοργανωτές προσκαλούν όλους τους Καβαλιώτες και τις Καβαλιώτισσες, έχοντας ως σκοπό να καταφέρουν να μοιράσουν παντού το φως του Φάρου!

Η είσοδος είναι δωρεάν, ενώ τις εκδηλώσεις παρουσιάζει η Stand Up Comedian Ήρα Κατσούδα.

Tο πρόγραμμα του διημέρου

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018-Ώρα Έναρξης: 19:00

  • The Dreamers
  • OMNIAH
  • Φοίβος Δεληβοριάς

Κυριακή 5 Αυγούστου 2018-Ώρα Έναρξης: 19:00

  • Folk n Roll
  • The Speakeasies Swing Band