Σε ρυθμούς… Cosmopolis όλη η Καβάλα [φωτογραφίες]

Η πόλη έγινε σταυροδρόμι διέλευσης ήχων, χωρών, πολιτισμών και χρωμάτων όλου του κόσμου, ανοίγοντας την όρεξη για το... κυρίως μενού του Φεστιβάλ

Σε ρυθμούς Cosmopolis μπήκε από το πρωί της Πέμπτης 19 Ιουλίου 2018 η πόλη της Καβάλας, από το κέντρο μέχρι τη συνοικία της Παναγίας, όπου και θα φιλοξενηθούν οι περισσότερες δράσεις του επιτυχημένου θεσμού.

Το κέντρο της Καβάλας έγινε σταυροδρόμι διέλευσης ήχων, χωρών, πολιτισμών και χρωμάτων όλου του κόσμου, αφού υποδέχτηκε τις αποστολές του Cosmopolis.

Δεκάδες χορευτές από διάφορες χώρες επισκέφθηκαν τη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα η οποία τους υποδέχτηκε με πολύ χαρά, προσφέροντας και δεχόμενη και αναμνηστικά δώρα,  συνυφασμένα με την παράδοση των αποστολών.

Από τον δήμο Καβάλας έλαβαν πολλά αναμνηστικά καβαλιώτικα προϊόντα και φυλλάδια πουτα οποία θα κοινωνήσουν την Καβάλα στα πέρατα της υφηλίου, ενώ τα μέλη των αποστολών ανταπέδωσαν με ομοιώματα ιπποτών από την Ανδαλουσία, κάδρα με σπάνια πουλιά της Λατινικής Αμερικής και μοναδικές σάλτσες από την Κόστα Ρίκα.

Ο κόσμος χόρευε στους αυθεντικούς ήχους της Ρωσίας, της Κόστα Ρίκα, της Ισπανίας, της Αργεντινής, της Ρουμανίας και της Κρήτης η οποία εκπροσώπησε την Ελλάδα. Όλοι μαζί στην συνέχεια συγκεντρώθηκαν στον Δημοτικό Κήπο, όπου εκεί τα συγκροτήματα παρουσίασαν τοπικούς χορούς, εισπράττοντας τα χειροκροτήματα των καβαλιωτών που τους παρακολούθησαν.

Δείτε φωτογραφίες από την υποδοχή των αποστολών