Ζέφυρος: Μουσική αυλαία για φέτος με «κινηματογραφική» συναυλία Πρεπόνη

Ο θερινός κινηματογράφος της πόλης «κλείνει» τη σεζόν μουσικά...

Άλλη μια σεζόν προβολών στον Ζέφυρο λαμβάνει τέλος λίγο μετά τα μέσα του Σεπτεμβρίου και η, υπεύθυνη για τη λειτουργία του, Κινηματογραφική Λέσχη του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων & Τεχνών Καβάλας αποφάσισε να το «γιορτάσει» μουσικά, προσκαλώντας τον Μιχάλη Πρεπόνη για μία συναυλία που θα έχει μία «κινηματογραφική» αύρα.

Ο πολυοργανίστας και συνθέτης που πρόσφατα παρουσίασε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά «Η νύχτα με συμφέρει» (Κάπα Εκδοτική, διαβάστε περισσότερα εδώ) θα παρουσιάσει στις 21:00 το βράδυ της Τετάρτης 19 Σεπτεμβρίου 2018 επιλεγμένα τραγούδια σε ποίηση του Νίκου Καρούζου εν μέσω προβολών που σχετίζονται με τη ζωή και το έργο του Ναυπλιώτη δημιουργού, αλλά και επιλεγμένα δικά του (στίχους και μουσική) τα οποία δεν έχουν ακόμη δισκογραφηθεί.

Την εκδήλωση στηρίζει το «Παλλάδιο» (Social Cave) το οποίο, τη βραδιά της συναυλίας, θα λειτουργήσει και μπαρ στον χώρο του Ζέφυρου, σερβίροντας στον κόσμο που θα παραβρεθεί εκλεκτά ποτά και αναψυκτικά.

Τον Μιχάλη Πρεπόνη (πλήκτρα, σοπράνο σαξόφωνο, τραγούδι) θα συνοδεύουν οι: Απόστολος Πρεπόνης (βιολί), Γιάννης Τσίγκας (ηλεκτρική κιθάρα), Γιώργος Σμυρνής (κοντραμπάσο) και Αλέξης Μακατσέλος (τύμπανα).

Γενική είσοδος: 7 ευρώ. Ώρα έναρξης: 21:00.