Λέσχη μελέτης Ρώσων Κλασσικών λογοτεχνών

Από φέτος στην δημοτική βιβλιοθήκη Καβάλας μετά από πρόταση των αναγνωστών της

Λέσχη ανάγνωσης Ρώσων Κλασσικών λογοτεχνών, ύστερα από προτροπή των αναγνωστών, ανακοινώνει η δημοτική βιβλιοθήκη Καβάλας και καλεί όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή. Στην βιβλιοθήκη λειτουργούν ήδη από το 2016 τρεις λέσχες ανάγνωσης (Ψυχολογίας, Αστυνομικού Μυθιστορήματος και Ιστορικού Μυθιστορήματος), που φέτος θα ξεκινήσουν την δράση τους το δεύτερο 15νθήμερο του Σεπτεμβρίου. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν σ’ αυτές μπορούν να απευθύνονται καθημερινά (από τις 13.00 έως τις 15.30) στο τηλέφωνο 2513 500407.

Η ανακοίνωση της δημοτικής βιβλιοθήκης αναφέρει τα εξής:

«Αποχαιρετώντας το όμορφο καλοκαίρι ξεκινάμε την οργάνωση ενός δημιουργικού και ξεχωριστού χειμώνα. Από το Φθινόπωρο του 2016 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας λειτουργούν οι ακόλουθες λέσχες ανάγνωσης:
– Λέσχη Ανάγνωσης Ψυχολογίας
– Λέσχη Ανάγνωσης Αστυνομικού Μυθιστορήματος και
– Λέσχη Ανάγνωσης Ιστορικού Μυθιστορήματος
Αναγνώστες της Βιβλιοθήκης μας πρότειναν τη λειτουργία μιας τέταρτης λέσχης ανάγνωσης που θα έχει ως θέμα τη μελέτη των Ρώσων Κλασικών Λογοτεχνών.
Είναι σπουδαία η προώθηση της φιλαναγνωσίας και η ύπαρξη των λεσχών ανάγνωσης είναι σημαντική, εφόσον ως κύριο στόχο τους έχουν την καλλιέργεια της αγάπης για το βιβλίο και το διάβασμα. Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας θα συνεχίσει να είναι αρωγός στη συνέχιση αυτής της δραστηριότητας.
Όσοι και όσες επιθυμούν να συμμετάσχουν σε κάποιο από τα τέσσερα προαναφερόμενα τμήματα, που θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου, μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο 2513 500407 (καθημερινά 13:00-15:30), προκειμένου να δηλώσουν τη συμμετοχή τους».nbsp;