Τα μπλουζ επιστρέφουν στον Τσαλαπετεινό! [βίντεο-φωτογραφίες]

Οι Blues_335 εμφανίζονται το βράδυ της Τρίτης 16 Οκτωβρίου 2018 στην Αστική Φάρμα της πλατείας Καραολή

Το φθινόπωρο έχει πλέον μπει για τα καλά και οι Blues_335 [μπλουζ_τρία-τριάντα-πέντε] επιστρέφουν στο μέρος όπου όλα ξεκίνησαν. Έναν χρόνο μετά την παρθενική τους εμφάνιση (διαβάστε περισσότερα εδώ), το δυναμικό κουαρτέτο εμφανίζεται και πάλι στην Αστική Φάρμα Τσαλαπετεινός στην Καβάλα για μια βραδιά ανόθευτου, 100% ηλεκτρικού μπλουζ.

Τα μπλουζ αποτελούν τη βάση όλης της σύγχρονης δυτικής μουσικής. Από την ποπ, τη ροκ, την τζαζ, τη σόουλ και την ντίσκο και κάθε είδος… ενδιάμεσα, όλα τα ιδιώματα που συντροφεύουν τις ζωές μας τα τελευταία τουλάχιστον 70 χρόνια έχουν ως βάση τη μουσική που «γεννήθηκε» στις φυτείες του αμερικανικού Νότου στις αρχές του περασμένου αιώνα!

Ακουστικά στην αρχή και ηλεκτρικά αργότερα, τα μπλουζ κατέκτησαν τον κόσμο και παραμένουν επίκαιρα μέχρι και τις μέρες μας, εκφράζοντας συναισθήματα και προσφέροντας ψυχαγωγία σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και όλων των εθνοτήτων, έχοντας καθιερωθεί ως μία παγκόσμια μουσική «γλώσσα» που «μιλάει» απευθείας στην καρδιά και την ψυχή.

Με βασικό συστατικό τον αυτοσχεδιασμό αλλά και την αλληλεπίδραση με το κοινό, τα μπλουζ απολαμβάνονται κυρίως «ζωντανά» και η Καβάλα θα έχει για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να πάρει μια δυνατή «δόση» αυθεντικού, ανόθευτου και 100% ηλεκτρικού μπλουζ από τέσσερις «βετεράνους» του είδους στην Ελλάδα οι οποίοι (επαν)ενώθηκαν τον Δεκέμβριο του 2017, μετά από 24 χρόνια… διάλειμμα.

Photo: Yannis Gouzidis

Οι Blues_335 είναι οι:

Κώστας Μαδεμλής | ηλεκτρική κιθάρα, τραγούδι
Γιάννης Τσίγκας | ηλεκτρική κιθάρα
Σωτήρης Ζήσης | ηλεκτρικό μπάσο
Λάζαρος Σιμιτσής | τύμπανα, τραγούδι

Info

Blues_335 LiVE
Αστική Φάρμα Τσαλαπετεινός
Πλατεία Καραολή, Καβάλα
Ώρα έναρξης: 21:30
Είσοδος ελεύθερη
Τηλέφωνο για κρατήσεις: 2511111073
Χορηγός επικοινωνίας: KAVALA POST

Photo: Yannis Gouzidis
Photo: Yannis Gouzidis
Photo: Yannis Gouzidis
Photo: Yannis Gouzidis