Συναυλία Blues_335: Όταν ο Τσαλαπετεινός «χόρεψε» στους ρυθμούς των μπλουζ [φωτογραφίες]

Το ηλεκτρικό μπλουζ κουαρτέτο «συνάντησε» για ακόμη μία φορά τους «φίλους» του στο αγαπημένο στέκι της πλατείας Καραολή

Το βράδυ της Τρίτης 16 Οκτωβρίου 2018, στην Αστική Φάρμα «Τσαλαπετεινός» στην Καβάλα δεν έπεφτε… καρφίτσα, με το φιλόμουσο κοινό της πόλης να «αγκαλιάζει» για μια ακόμη φορά τους Blues_335, το ηλεκτρικό μπλουζ κουαρτέτο που εμφανίστηκε ζωντανά στο κατάστημα για τρίτη φορά μέσα λίγους μήνες.

Για δύο περίπου ώρες, ο Κώστας Μαδεμλής (ηλεκτρική κιθάρα, τραγούδι), ο Σωτήρης Ζήσης (ηλεκτρικό μπάσο), ο Λάζαρος Σιμιτσής (τύμπανα, τραγούδι) και ο Γιάννης Τσίγκας (ηλεκτρική κιθάρα) «παρέδωσαν» επί «σκηνής» του Τσαλαπετεινού ηλεκτρισμένες εκτελέσεις γνωστών τραγουδιών του μπλουζ ρεπερτορίου, αμερικανικού τε και βρετανικού, από τη δεκαετία του ’30 μέχρι και τις μέρες μας.

Από τις εκπλήξεις της βραδιάς, ήταν και η έκτακτη συμμετοχή σε ένα κλασικό τραγούδι που έγινε γνωστό από τον Muddy Waters, το Got My Mojo Workin’, του Κυριάκου Αντωνιάδη, στη φυσαρμόνικα και το τραγούδι.

Η ενέργεια της βραδιάς και η μεγάλη συμμετοχή του κοινού αποτελούν εχέγγυο ενός… «encore» στο εγγύς μέλλον. Μέχρι τότε, οι Blues_335, «μια μπάντα 25 χρόνων ζωής με… 24 χρόνια διάλειμμα», όπως αρέσκονται να συστήνονται, θα συνεχίσουν τις εμφανίσεις τους στην ευρύτερη περιοχή, αρχής γενομένης από τη γειτονική Δράμα, εκεί όπου την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 θα δώσουν συναυλία στο Honey Bar.




Το «παρών» στην εμφάνιση των Blues_335 στον Τσαλαπετεινό έδωσε και ο Σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης.

Δείτε φωτογραφίες από τη συναυλία