«Δωδέκατη Νύχτα» για το ΔΗΠΕΘΕ και τις ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες της Καβάλας

Στο πλαίσιο της δράσης «Μέρες Ερασιτεχνικού Θεάτρου» θα ανεβεί η παράσταση του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, με κάθε μια από τις ομάδες να παρουσιάζει μια πράξη του έργου που θα παρουσιαστεί τον Απρίλιο του 2019

Η Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Κορίνα Χιώτη-Πρασσά και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντή Θοδωρής Γκόνης, συναντήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης 14 Νοεμβρίου, στα γραφεία του ΔΗΠΕΘΕ, με τις ερασιτεχνικές ομάδες της Καβάλας και των γύρω περιοχών.

Η συνάντηση αυτή είχε σκοπό τον προγραμματισμό και την οργάνωση της δράσης «Μέρες Ερασιτεχνικού Θεάτρου».

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής πρότεινε να ανεβάσουν το θεατρικό έργο του Ουίλιαμ Σαίξπηρ «Δωδέκατη Νύχτα», όπου η κάθε ομάδα θα δουλέψει μια πράξη του έργου και έτσι θα είναι και μια ευκαιρία άμεσης συνεργασίας των ομάδων.

Επίσης συμφώνησαν στις 16/1/2019 το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας να οργανώσει ένα σεμινάριο που θα αφορά στο συγκεκριμένο έργο με εισηγητή τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή.

Η πρόταση έγινε αποδεκτή με ενθουσιασμό και ορίστηκαν οι ημερομηνίες από 15/4 έως 20/4/2019 για την παρουσίαση της παράστασης.

Η Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής τους ευχαρίστησαν θερμά για τη συμβολή τους στη θεατρική ζωή της περιοχής.