Ο Μιχάλης Πρεπόνης «μεταλαμπάδευσε» τον καρουζικό Λόγο στη Δράμα [φωτογραφίες]

Ο Καβαλιώτης πολυοργανίστας και συνθέτης παρουσίασε για πρώτη φορά τη δισκογραφική δουλειά «Η νύχτα με συμφέρει» στη γειτονική πόλη

Τη μουσική «σπουδή» του επάνω στην ποίηση του Νίκου Καρούζου παρουσίασε την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2018 ο Μιχάλης Πρεπόνης στην πόλη της Δράμας, σε μία ιδιαίτερα ατμοσφαιρική συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Δράμας.

Ο Καβαλιώτης πολυοργανίστας και συνθέτης μαζί με την ορχήστρα του, τους «Λοξάτους Πετεινούς», έπαιξε ζωντανά τα περισσότερα τραγούδια από το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο «Η νύχτα με συμφέρει» (Κάπα Εκδοτική, 2017) αλλά και αρκετά αδισκογράφητα ακόμα, όλα βασισμένα στους στίχους του σπουδαίου Ναυπλιώτη ποιητή.

Τη βραδιά «έντυσαν» οι φωτογραφίες του Αλέκου Μούστρη οι οποίες προβάλλονταν ως «φόντο». Έπαιξαν οι μουσικοί: Απόστολος Πρεπόνης (βιολί, γιαλί ταμπούρ), Γιάννης Τσίγκας (ηλεκτρική κιθάρα, άταστη κλασική κιθάρα), Γιώργος Σμυρνής (κοντραμπάσο), Αλέξης Μακατσέλος (τύμπανα) και Μιχάλης Πρεπόνης (πιάνο, κλαρίνο, τραγούδι).

Να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Πρεπόνης και οι «Λοξάτοι» στις αρχές του νέου έτους αναμένεται να παρουσιάσουν τα «καρουζικά» τραγούδια στα δύο κορυφαία jazz clubs της χώρας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019 θα εμφανιστούν στο Duende Jazz Club της συμπρωτεύουσας και την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019 θα δώσουν μία συναυλία στο θρυλικό Half Note Jazz Club των Αθηνών.

Δείτε φωτογραφίες από τη συναυλία της Δράμας