Οι ζωντανοί θρύλοι του μπλουζ επιστρέφουν στην Καβάλα!

Οι Blues Wire για μία και μοναδική εμφάνιση στο Μικρό Νησί

Ηαείμνηστη Katie Webster τούς είχε χαρακτηρίσει ως «την καλύτερη μπλουζ μπάντα της Ευρώπης»! Με ιστορία 40 και πλέον χρόνων, οι Blues Wire συνεχίζουν -με βάση την πόλη της Θεσσαλονίκης- να «κοινωνούν» τα μπλουζ ανά την Ελλάδα και τον κόσμο, ενώ μόλις πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησαν τον νέο τους δίσκο, τον πρώτο μετά από… 18 χρόνια!- με γενικό τίτλο «NOS».

Τους ζωντανούς θρύλους της Blues στη χώρα μας -Blues Wire- θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το κοινό της Καβάλας, την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018, στο Μικρό Νησί (Πλατεία Καραολή), σε πλήρη ηλεκτρική σύνθεση: Ηλίας Ζάικος (ηλεκτρική κιθάρα, τραγούδι), Σωτήρης Ζήσης (ηλεκτρικό μπάσο), Νίκη Γκουρζουλίδου (τύμπανα).

Οι Blues Wire, το συνώνυμο των μπλουζ στην Ελλάδα, η μπάντα που έβαλε τα θεμέλια αυτού του είδους μουσικής στην χώρα μας, παίζει δίχως αύριο και παρουσιάζει στο κοινό το νέο της studio album, μετά από μια δισκογραφική παύση πολλών ετών, μέσα στην οποία δεν σταμάτησαν ποτέ να στήνουν μικρές και μεγάλες ζωντανές γιορτές, δε σταμάτησαν ποτέ να πειραματίζονται να εξελίσσονται και να βιώνουν.

Το «αποτύπωμα» αυτής της περιόδου, όπως το μεταφράσανε σε νότες και συναίσθηματα, θα μας παρουσιάσουν, μαζί με τις καλύτερες στιγμές μιας ασταμάτητης περιπέτειας 35 χρόνων, μια περιπέτεια που συνεχίζεται, διαμορφώνεται και κορυφώνεται την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου σε μια Blues Wire μουσική πανδαισία.

Photo: Yannis Gouzidis

Info

Blues Wire LIVE
@Το Μικρό Νησί
Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018
Ώρα έναρξης: 21:30
Επιπλέον χρέωση στο πρώτο ποτό: 5€
Πληροφορίες και κρατήσεις: 6976752293