Μιχάλης Τικόπουλος: Από την Καβάλα στη… Βαρκελώνη για να μοιραστεί τη σκηνή με κορυφαία ονόματα της ροκ!

Οι Sede Vacante θα εμφανιστούν στο Rockfest μαζί με συγκροτήματα όπως οι Def Leppard, οι Dream Theater, οι Saxon και οι ZZ Top!

Το καλοκαίρι του 2017 είχαν εμφανιστεί στη Ρουμανία, στην εμβληματική Arenele Romane (ρωμαϊκή αρένα) του Βουκουρεστίου,  «ανοίγοντας» τη συναυλία των Evanescence (διαβάστε το ρεπορτάζ και δείτε φωτογραφίες εδώ), αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων σε κοινό και κριτικούς.




Το καλοκαίρι του 2019 οι Sede Vacante, το μουσικό «όχημα» του Καβαλιώτη Μιχάλη Τικόπουλου, ετοιμάζονται για μία ακόμη ζωντανή παρουσία στην Ευρώπη, αυτήν τη φορά σε ένα από τα κορυφαία ροκ φεστιβάλ, το Rockfest.

Από τις 4 έως και τις 7 Ιουλίου στη Βαρκελώνη της Ισπανίας η «καρδιά» της ροκ μουσικής θα χτυπά στο Can Zam Park, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της καταλανικής πρωτεύουσας. Στο Rockfest 2019 θα εμφανιστούν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της rock και heavy παγκόσμιας σκηνής. Ενδεικτικά, μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί οι συναυλίες των: ZZ Top, Def Leppard, King Diamond, Krokus, Napalm Death, Saxon, Thunder, U.D.O., Napalm Death, Arch Enemy κ.ά.

Την τρίτη μέρα, το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019, τη σκηνή του Rockfest θα «καταλάβουν» οι «δικοί μας» Sede Vacante οι οποίοι αναμένεται να παρουσιάσουν και τραγούδια από τον νέο τους δίσκο που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά, δύο χρόνια μετά το ντεμπούτο τους “Skies Infernal”.