Οι Χειμερινοί Κολυμβητές σε πλήρη σύνθεση έρχονται στον Τσαλαπετεινό [βίντεο-φωτογραφίες]

Το συγκρότημα του «δικού μας» Αργύρη Μπακιρτζή για μία και μοναδική εμφάνιση στην Καβάλα

Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019, στις 21:30, η Αστική Φάρμα του Τσαλαπετεινού υποδέχεται στη «σκηνή» της τους Χειμερινούς Κολυμβητές του -πολιτογραφημένου Καβαλιώτη- Αργύρη Μπακιρτζή για μία σπάνια εμφάνιση σε πλήρη σύνθεση και… «χωρίς καμία πρόβα»!

Οι “Χειμερινοί Κολυμβητές” ως μουσικό σχήμα ξεκίνησαν το 1979 και κατά καιρούς δέχονται στις τάξεις τους διάφορους συνεργάτες σε μόνιμη η περιστασιακή βάση. Καθένα από τα μέλη ακολουθεί προσωπική διαδρομή στην ελληνική μουσική σκηνή, με ξεχωριστή δισκογραφική παρουσία.

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές αποτελούν μία μοναδική περίπτωση μουσικού σχήματος. Τραγουδούν τον έρωτα, τη μοναξιά, την ομορφιά, τις φευγαλέες εικόνες, το κέφι της παρέας, την μαγεία της νύχτας. Προτείνουν μία διαφορετική, sui generis συναυλία, που μένει αξέχαστη σε όσους την έχουν παρακολουθήσει έστω και μία φορά.

Οι αραιές εμφανίσεις τους αποτελούν γεγονός, κάθε συναυλία τους είναι διαφορετική, αφού δημιουργείται “επί τόπου” με την συμμετοχή τού κοινού, ενώ κάθε παράστασή τους διακρίνεται όχι μόνο για τη μουσική τους πρόταση πού συνδυάζει παραδοσιακά και έντεχνα στοιχεία, εφαρμοσμένα από δεξιοτέχνες μουσικούς, αλλά και για την ευδιάθετη, ζεστή και ουσιαστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι Χειμερινοί Κολυμβητές με το κοινό τους.

Αργύρης Μπακιρτζής (φωνή)
Θοδωρής Ρέλλος (κλαρίνο, σαξόφωνο)
Κώστας Βόμβολος (ακορντεόν)
Κώστας Σιδέρης (τζουράς, φωνή)
Μιχάλης Σιγανίδης (κοντραμπάσο, φωνή)
Μπάμπης Παπαδόπουλος κιθάρα
Χάρης Παπαδόπουλος (μπουζούκι)

Info

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019
Ώρα έναρξης: 21:30
Urban Farm Τσαλαπετεινός [πλατεία Καραολή, Καβάλα]
Εισιτήριο: €12
Τηλ. για πληροφορίες: 2511111073