Αργύρης Μπακιρτζής: Ήταν μια απ’ τις καλύτερες εμφανίσεις μας στην Καβάλα!

Η «φωνή» των Χειμερινών Κολυμβητών μιλά για την τελευταία εμφάνιση του συγκροτήματος στον Τσαλαπετεινό και απαντά σε κάποιους... «σπουδαιοφανείς και σοβαροφανείς»...

Κάθε τους συναυλία αποτελεί «είδηση». Έχοντας «χτίσει» ένα φανατικό κοινό που τους «ακολουθεί» πιστά όπου και αν παίζουν ζωντανά, οι Χειμερινοί Κολυμβητές, το «μακροβιότερο ελληνικό συγκρότημα», εμφανίστηκαν μετά από αρκετό καιρό στη «γενέτειρα» πόλη τους, την Καβάλα (για την ιστορία η πρώτη συναυλία στην ιστορία των Κολυμβητών δόθηκε στη Μεγάλη Λέσχη πριν από… 40 χρονια!), στη «σκηνή» του Τσαλαπετεινού.




Με αφορμή κάποια μεμονωμένα σχόλια χρηστών στα κοινωνικά δίκτυα, η «ψυχή και η καρδιά» των Κολυμβητών, ο -πολιτογραφημένος Καβαλιώτης- Αργύρης Μπακιρτζής υπογραμμίζει ότι αυτά σε καμία περίπτωση «δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα», δηλώνοντας μάλιστα ότι η βραδιά στην Αστική Φάρμα της πλατείας Καραολή ήταν «μια από τις καλύτερες εμφανίσεις» των Χειμερινών Κολυμβητών στην Καβάλα!

Αναλυτικά, ο Αργύρης Μπακιρτζής δήλωσε:

«Επειδή υπέπεσαν στην αντίληψή μου μερικά σχόλια για τη χθεσινή μας συναυλία της 7.2.19 στον «Τσαλαπετεινό», τα οποία δεν ανταποκρίνονται καθόλου στην πραγματικότητα, θα ήθελα να πω ότι ήταν μια απ’ τις καλύτερες εμφανίσεις μας στην Καβάλα, με εξαιρετικό ήχο και εντυπωσιακή συμμετοχή του κοινού, το οποίο μας παρακολούθησε με προσήλωση.

»Η συμπεριφορά των σερβιτόρων ήταν αρκούντως διακριτική και τους ευχαριστήσαμε γι’ αυτό. Τώρα, το αν μερικοί απ’ τους ακροατές κάποιες στιγμές μιλούσαν, αντάλλασαν κάποια γνώμη ή οτιδήποτε άλλο, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να το αποφύγει κανείς σε οποιονδήποτε χώρο και επιπλέον σε μικρή κλίμακα είναι ανθρώπινο και δεν είναι ενοχλητικό, παρά μόνο αν παριστάνεις τον σπουδαιοφανή και σοβαροφανή».

Αργύρης Μπακιρτζής