Ανοίγει η αυλαία στο «Σινέ Λαύκος»…

Ο Δημήτρης Πιατάς παρουσιάζει το νέο του βιβλίο, στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου - Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Θοδωρής Γκόνης και ο δημοσιογράφος Θόδωρος Θεοδωρίδης.

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, τα Public και οι εκδόσεις «Μεταίχμιο» παρουσιάζουν τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα, στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου, το νέο βιβλίο του Δημήτρη Πιατά «Σινέ Λαύκος». Ο Δημήτρης Πιατάς σε ρόλο συγγραφέα μας ανοίγει την πόρτα στον κόσμο των αναμνήσεων και των ονείρων.

Ένα οδοιπορικό επιστροφής σ’ ένα εξοχικό σπίτι του 1875, στον Λαύκο Μαγνησίας, σ’ ένα χωριό μέσα στα χιόνια του χειμώνα. Ριπές μνήμης, αποτυπώματα που χάνονται, επεισόδια ανολοκλήρωτα, ήχοι που σβήνουν. Μυθικά ονόματα με σημερινά επώνυμα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Θοδωρής Γκόνης και ο δημοσιογράφος Θόδωρος Θεοδωρίδης. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιάννης Χατζηεμμανουήλ. Ο Δημήτρης Πιατάς θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και τον συγγραφέα. Είσοδος ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούνστα τηλέφωνα του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.