Θάσος: Μια συνάντηση ηλεκτρονικής μουσικής που θα τη ζήλευε και η… Ibiza

Η Island Groove διοργανώνει και το καλοκαίρι του 2019 στο νησί ένα 4ήμερο Φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, με «πρωταγωνιστή» τη φύση της Θάσου και καλεσμένους μερικούς από τους γνωστότερους DJ's στον κόσμο

Η συνταγή πέτυχε και… επαναλαμβάνεται. Και φέτος η Θάσος γίνεται… μουσικός τουριστικός προορισμός, μέσω της Island Groove οποίο διοργανώνει και το καλοκαίρι του 2019 ένα 4ήμερο Φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, με καλεσμένους μερικούς από τους γνωστότερους DJ’s στον κόσμο.

Το Φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στο La Scala, λίγα χιλιόμετρα από τον Λιμένα, από την Τετάρτη 5 μέχρι και το Σάββατο 8 Ιουνίου 2018, με τους DJ’s να παίζουν από το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ. Μάλιστα, οι διοργανωτές καλούν τον κόσμο να συνδυάσει την όμορφη φύση της Θάσου με την ηλεκτρονική μουσική, βιώνοντας μια αξέχαστη εμπειρία.




Δείτε το event στο facebook εδώ, ενώ εισιτήρια για το Φεστιβάλ μπορείτε να κλείσετε μέσα από τη σελίδα του πρακτορείου εδώ στην οποία μπορείτε να δείτε και τους συμμετέχοντες DJ’s, καθώς και τα events της διοργάνωσης.