Το μουσικό σύνολο των Bohemian Jazz Ensemble επανέρχεται δριμύτερο…

Το νεανικό σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας, υπό τη διεύθυνση του Κρίστοφερ Μπάκα, θα παρουσιάσει το φετινό μουσικό πρόγραμμά του στην αίθουσα «Παπαϊωάννου» με ελεύθερη είσοδο

Το φετινό μουσικό πρόγραμμά του θα παρουσιάσει το “Bohemian Jazz Ensemble” του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στις 19:00. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Παπαϊωάννου» του ΔΩΚ με ελεύθερη είσοδο.

Το νεανικό σύνολο του ΔΩΚ, υπό τη διεύθυνση του καθηγητή του, Κρίστοφερ Μπάκα, απαρτίζουν οι εξής επίλεκτοι αριστούχοι μαθητές: Έλλη Κανάκη (βιολί), Κωνσταντίνος Βραζάλης (βιολοντσέλο), Εύη Χρόνη (φλάουτο), Ευθύμης Παπαζωγράφος (κλαρινέτο), Ανδρεάνα Ταμβάκη (κλασικά κρουστά), Αλέξανδρος Θεοφιλίδης (ντραμς), Βασίλης Λαμπράκης (πιάνο).

Οι Bohemians έχουν εμφανιστεί με μεγάλη επιτυχία σε κλειστούς ή υπαίθριους χώρους της πόλης ενθουσιάζοντας πάντοτε το κοινό με τις εξαιρετικές ερμηνείες τους. Επιπλέον, έχουν εκπροσωπήσει επάξια το ΔΩΚ και τον δήμο Καβάλας στη Βάρνα της Βουλγαρίας, όπου έπαιξαν στη Δημοτική Πινακοθήκη έπειτα από πρόσκληση της Εθνικής Σχολής Καλών Τεχνών.