Η τζαζ συναυλία της χρονιάς στην Καβάλα: Οι Human Touch ζωντανά στον Τσαλαπετεινό

Το τρίο των κορυφαίων βιρτουόζων μουσικών με το «ανθρώπινο άγγιγμα» έρχεται για μία και μοναδική εμφάνιση στην Αστική Φάρμα της πλατείας Καραολή

Οι Human Touch, μετά από 20 χρόνια ζωής, αποτελούν πλέον ένα από τα πιο γνωστά και αναγνωρισμένα συγκροτήματα της χώρας μας. Ο David Lynch [saxophones, flute, Irish whistle, vocals, percussion], ο Σταύρος Λάντσιας [piano, keyboards, drums] και ο Γιώτης Κιουρτσόγλου [electric basses, vocals] έρχονται μετά από χρόνια στην Καβάλα για μία και μοναδική εμφάνιση στον Τσαλαπετεινό, την Κυριακή 21 Απριλίου 2019.




Έχοντας αποκτήσει τη δική τους ξεχωριστή ταυτότητα στον χώρο της μουσικής, οι Human Touch κινούνται σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμών και ηχοχρωμάτων. Η μουσική τους, μέσα από την ποικιλία των οργάνων που παίζει ο καθένας, ούσα άμεση και επικοινωνιακή, συμπαρασύρει τον ακροατή γεμίζοντάς τον εικόνες και συναισθήματα.

Οι Human Touch έχουν παίξει σε όλα τα μεγάλα φεστιβάλ της χώρας και έχουν ένα ενθουσιώδες κοινό στην Ευρώπη όπου παίζουν όλο και πιο συχνά. Θεωρούνται group με προσωπικότητα και μοναδικό στυλ. Η κάθε τους εμφάνιση έχει ένα ξεχωριστό χαρακτήρα λόγω της πλεον ελευθερίας που νιώθουν μεταξύ τους να ταξιδεύουν μέσα από τον αυθορμητισμό της στιγμής… και ξέρουν να το μοιραστούν.

Οι Human Touch όντως είναι ένα «ανθρώπινο άγγιγμα».

Οι Human Touch: Σταύρος Λάντσιας, Γιώτης Κιουρτσόγλου, David Lynch

Info

Human Touch | LiVE | Τσαλαπετεινός
Kυριακή 21 Aπριλίου 2019
Ώρα έναρξης: 20:30
Είσοδος: €5
Τηλ. για πληροφορίες και κρατήσεις: 2511111073