Ωδείο «Νεάπολις»: Συναυλία ηλεκτρονικής μουσικής για την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού

Ο Πάρης Τσίρτσης θα ταξιδέψει το κοινό στον κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής με δικές του συνθέσεις, αλλά και με γνωστά έργα των Ζαν Μισέλ Ζαρ και Βαγγέλη Παπαθανασίου σε έναν ιδανικό χώρο

Το Ωδείο «Νεάπολις» τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 στις 20:30 με μια μεγαλειώδη συναυλία στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καβάλας παρουσία του παραρτήματος Ερυθρού Σταυρού Καβάλας, υπό την αιγίδα του δήμου Καβάλας.

Ειδικότερα, πρόκειται για τη συναυλία ηλεκτρονικής μουσικής του Πάρη Τσίρτση, ο οποίος θα ερμηνεύσει κατά κύριο λόγο δικές του συνθέσεις, αλλά και γνωστά έργα των Ζαν Μισέλ Ζαρ και Βαγγέλη Παπαθανασίου με τη συνοδεία synthesizer, keyboard και ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή της ορχήστρας εγχόρδων σε διεύθυνση Ιωάννη Κεραμίδη, τη συνοδεία βιολοντσέλου της καθηγήτριας του Ωδείου «Νεάπολις», Βάσως Ζήσου, του καλλιτεχνικού διευθυντή του Ωδείου, Δρ. Κωνσταντίνου Χίζαρη στην κιθάρα καθώς και τη συμμετοχή του Ιωάννη Κεραμίδη στο βιολί.

Η διεύθυνση του Ωδείου ευχαριστεί θερμά τη διεύθυνση του Αρχαιολογικού Μουσείου Καβάλας και το παράρτημα Ερυθρού Σταυρού Καβάλας για την άψογη συνεργασία και καλεί τους Καβαλιώτες να στηρίξουν τον θεσμό του Ερυθρού Σταυρού.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.