Η Young Power Orchestra «έφερε» τους Beatles στην Καβάλα [φωτογραφίες, βίντεο]

Τα... «σκαθάρια» της μπάντας του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας διοργάνωσαν ένα φανταστικό μουσικό ταξίδι στον κόσμο της ροκ μουσικής-Δεν υπάρχει ούτε για δείγμα ελεύθερη θέση στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου

Όσοι δεν πήγατε, χάσατε, όσοι σκοπεύετε να πάτε, κάντε… δέηση να ακυρωθεί κάποια θέση κι όσοι πήγατε είστε οι τυχεροί. Ο λόγος για το ετήσιο σόου της Ορχήστρας Συμφωνικού Ροκ του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας “Young Power Orchestra” το οποίο φέτος έχει τίτλο “Magical Mystery Tour”.

Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στους θρυλικούς Beatles, υπό τη διεύθυνση του καθηγητή κρουστών, συνθέτη, ενορχηστρωτή και μαέστρου Christopher Baka το οποίο ξεκίνησε την Τρίτη 21 Μαΐου 2019 στις 21:00 στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου και θα διαρκέσει ως και την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019.

Τέσσερις μουσικές παραστάσεις στον κόσμο των θρυλικών «σκαθαριών», ένα υπέροχο, φαντασμαγορικό σόου το οποίο προσφέρει το 35μελές σύνολο της ορχήστρας, της χορωδίας και των σολίστ της μπάντας του ΔΩΚ και οι guest μουσικοί.

Ένα ταξίδι σε 19 πασίγνωστες επιτυχίες του θρυλικού συγκροτήματος (“A Hard Day’s Night”, “Hey Jude”, “Yesterday”, “Help”, “Yellow Submarine”, “Let It Be” κ.ά.), το οποίο θα σας καθηλώσει.

Τις δύο πρώτες μέρες δεν έπεφτε καρφίτσα στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου, ενώ το ίδιο θα γίνει και στις επόμενες δύο παραστάσεις, σύμφωνα με τις κρατήσεις, ωστόσο δε χάνεται τίποτα να πάρετε ένα τηλέφωνο στη γραμματεία του ΔΩΚ στο 2510 222119 μήπως είστε τυχεροί και υπάρξουν ακυρώσεις, ενώ ήδη άρχισε να «ψιθυρίζεται» το αίτημα για περισσότερες παραστάσεις.

Δείτε φωτογραφίες από την παράσταση

Πάρτε μια γεύση από τα «σκαθάρια» της Young Power Orchestra