Ταξίδι στο Μιλάνο με «εισιτήριο» φωτογραφίες δρόμου της Καβάλας

Διπλή επιτυχία για το μέλος του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας Μάκη Μακρή ο οποίος συμμετέχει στο Street Photo Milano Festival, ενώ μια φωτογραφία του συγκαταλέγεται στις καλύτερες της εβδομάδας στο 121clicks.com

Μετά τη διάκρισή του και τη συμμετοχή στο Miami Street Photography Festival (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ), το μέλος του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας και της φωτογραφικής κολεκτίβας Bulb με έδρα το Βουκουρέστι Μάκης Μακρής ταξιδεύει με τις φωτογραφίες του έως το Μιλάνο, συμμετέχοντας σε μια διεθνή φωτογραφική διοργάνωση.

Ο Καβαλιώτης φωτογράφος λαμβάνει μέρος στο Street Photo Milano Festival, ένα Διεθνές Φεστιβάλ για τη φωτογραφία δρόμου το οποίο σε συνεργασία με το Miami Street Photography Festival έχει ως σκοπό την προώθηση του στιγμιότυπου και της φωτογραφίας δρόμου.

Το Φεστιβάλ προωθεί τις σχέσεις μεταξύ της κοινότητας και της κοινής γνώμης, μέσω της επιλογής και της προώθησης της κινηματογραφικής προβολής της φωτογραφίας δρόμου.

Τα στιγμιότυπα τα οποία επέλεξε για την έκθεση ο Καβαλιώτης καλλιτέχνης εστιάζουν στην καθημερινότητα της πόλης, σε πρόσωπα και καταστάσεις, δείχνοντας ιδιαίτερη αδυναμία στην ασπρόμαυρη φωτογραφία, ως είθισται για τον ίδιο.

Οι διακρίσεις για τον Μάκη Μακρή δε σταματάνε όμως εδώ, καθώς μια φωτογραφία του ψηφίστηκε ανάμεσα στις καλύτερες της εβδομάδας στον φωτογραφικό διαδικτυακό διαγωνισμό της κοινότητα του 121clicks.com (δείτε παρακάτω τη φωτογραφία).

Περισσότερες πληροφορίες για την προσωπική δουλειά του Μάκη Μακρή μπορείτε να βρείτε εδώ.