Το Ωδείο «Νεάπολις» πάει θέατρο

Τα τμήματα μουσικής αγωγής του Ωδείου ετοιμάζουν την ετήσια εκδήλωση με τίτλο «Τα ζωάκια κλέβουν την παράσταση» με πολλές εκπλήξεις και την έκτακτη συμμετοχή του Μιχάλη Πρεπόνη

Την Τετάρτη 29 Μαΐου 2019 θα πραγματοποιηθεί στον φιλόξενο χώρο του θεάτρου Αντιγόνη Βαλάκου η ετήσια συναυλία των τμημάτων μουσικής αγωγής του Ωδείου «Νεάπολις» με τίτλο «Τα ζωάκια κλέβουν την παράσταση».

Πρόκειται για τη δραματουργία του έργου «το καρναβάλι των ζώων» του Καμίλ Σεν Σανς (Camile Saint Saens) με τη βοήθεια της παιδικής χορωδίας υπό τη διεύθυνση της Κωνσταντίας Κύπρου. Το τμήμα παιδικού σταθμού έχει αναλάβει να καθοδηγήσει και να εμψυχώσει η Βασιλική Ζήσου, ενώ τα προνήπια, νήπια και τους μαθητές πρώτης Δημοτικού θα «ενορχηστρώσει» η Κατερίνα Τετερίνα.

Τα κοστούμια των λιλιπούτειων μαθητών έχει κατασκευάσει ο Σύλλογος ΑRTATTACK, ενώ τα σκηνικά της παράστασης είναι έμπνευση και δημιουργία της Έλλης Πόλα. Παράλληλα με τα ηχητικά αποτυπώματα από το έργο του Σεν Σανς η παιδική χορωδία θα ερμηνεύσει γνωστά τραγούδια όπως το «Ελεφαντάκι» του Φοίβου Δεληβοριά, τον «Μέρμηγκα» του Μάνου Λοΐζου και άλλες γνωστές και αγαπημένες παιδικές μελωδίες με τη συνοδεία της Κατερίνας Τετερίνας στο πιάνο.

Μία έκπληξη περιμένει τους μικρούς θεατές στο τέλος της παράστασης, καθώς η συγγραφέας Έλλη Πόλα θα ανέβει στη σκηνή με δύο μικρούς ηθοποιούς, τον Λουκά και την Εκάτη και θα παρουσιάσει την ιστορία της Σαρλότ με τη συνοδεία πιάνου από τον Μιχάλη Πρεπόνη και της χορωδίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.