Με τους ηγέτες του ελληνικού stoner rock στο 11ο Wood Water Wild Festival

Tι θα δούμε και τι θα ακούσουμε στο μεγαλύτερο εναλλακτικό Φεστιβάλ της Ελλάδας στο περιβαλλοντικό μονοπάτι της Παλαιάς Καβάλας το Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Έχουμε μπει στον δρόμο για το 11ο Wood Water Wild Festival με υποστηρικτές τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παλαιάς Καβάλας και τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και ήδη άρχισε να διαμορφώνεται ο χάρτης για το τι θα δούμε και τι θα ακούσουμε στο μεγαλύτερο εναλλακτικό Φεστιβάλ της Ελλάδας στο περιβαλλοντικό μονοπάτι της Παλαιάς Καβάλας, το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019.

Φέτος ο μουσικός δρόμος του μονοπατιού της Παλαιάς Καβάλας είναι στρωμένος με…stoner rock, καθώς headliners των συναυλιών του Σαββάτου θα είναι οι Nightstalker, με τις συναυλίες να ξεκινούν στις 20:30.

Φυσικά η μέρα δεν τελειώνει με τους αγαπημένους στοουνεράδες, οι οποίοι αποτελούν ένα μέρος μόνο από το μουσικό κομμάτι του Φεστιβάλ, ενώ ας μην ξεχνάμε και τους «πρωταγωνιστές» της διοργάνωσης, που δεν είναι άλλοι από τις υπαίθριες δραστηριότητες, τους αγώνες και τα εργαστήρια για τα μικρά παιδιά.

Η αφίσα με τις συναυλίες 11ου Wood Water Wild Festival

Nightstalker: Οι εισαγωγείς του «βρώμικου» ήχου

Οι Nightstalker είναι ελληνικό ροκ συγκρότημα. Κινούνται στον χώρο του stoner rock και desert rock. Είναι από τους πρώτους που έφεραν τον «βρώμικο» ήχο στην ελληνική rock σκηνή και ακόμα και τώρα, η «αλήτικη» φωνή του Argi αναγνωρίζεται από μίλια μακριά και δύσκολα αντιγράφεται…

Δημιουργήθηκαν αρχές του 1989, κάνοντας τις πρώτες εμφανίσεις λίγο καιρό αργότερα και με πρώτες συμμετοχές στις συλλογές Divin και Toxic Babies in a R’n’R land. To 1994 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τον τίτλο Side Fx από την Hitch Hyke Records, ενώ δυο χρόνια αργότερα, αλλάζοντας δισκογραφική εταιρία, κυκλοφόρησαν το άλμπουμ Use από την FM Records.

Μετά την αποχώρηση του Hill, το 2000 κυκλοφόρησε το Ritual. Στο σημείο αυτό το συγκρότημα είχε γίνει πολύ γνωστό στην Ελλάδα, με πολλά support σε γνωστά ξένα συγκροτήματα και παρουσίες και στο εξωτερικό. To 2004 οι Nightstalker με αλλαγές στη σύνθεση, όπως την είσοδο του Αντρέα στο μπάσο (επίσης μπασίστας στο συγκρότημα Rotting Christ) και του Tόλη στην κιθάρα, κυκλοφόρησαν το Just a burn από την Mad Prophets Records. Το album εκτός από Ελλάδα κυκλοφόρησε σε Ευρώπη και Αμερική.