Μια μουσική συνάντηση στην Καβάλα την οποία θα ζήλευαν και τα μεγαλύτερα metal festivals [φωτογραφίες]

Andy James, Mike Dawes, Nick Johnston και Gus G. έδωσαν άρωμα από... Ozzfest στο κέντρο της πόλης χάρη στο Nemesis Guitar School του Κώστα Παρασκευά και στο διήμερο Gus G’s Guitar Weekend Apocalypse

Αν άκουγε κάποιος ότι δεκάδες μουσικόφιλοι βρίσκονταν σε απόσταση αναπνοής από το τζαμάρισμα του Andy James, του Mike Dawes και του Nick Johnston σε ένα live το οποίο έκλεισε με το Let me hear you scream από τον ίδιο τον πρώην κιθαρίστα του Ozzy Osbourne Gus G. ο οποίος το πρωτόπαιξε και όλα αυτά στο κέντρο της Καβάλας, το λιγότερο θα ήταν να σε περάσει για τρελό…

Και όμως, το σκηνικό ήταν πέρα για πέρα αληθινό και διαδραματίστηκε στο καφέ-μπαρ HOSTEL το βράδυ της Κυριακής 9 Ιουνίου 2019, όπου έκλεισε το διήμερο Gus G’s Guitar Weekend Apocalypse, μια σειρά σεμιναρίων κιθάρας τα οποία φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο LUCY, με πρωτοβουλία του Nemesis Guitar School του Κώστα Παρασκευά, σε συνδιοργάνωση με το Firewind Ltd (διαβάστε εδώ περισσότερα).

Και δεν είναι μόνο αυτό… Για να δεις κάποιος αυτούς τους τιτάνες της metal σκηνής όλους μαζί σε μια σκηνή είναι κάτι παραπάνω από σπάνιο, εξ ου και η έλευση οπαδών τους από τα Βαλκάνια, ακόμα και από την Ολλανδία, καθώς μια οικογένεια ήρθε ειδικά για το διήμερο event.

Μια μοναδική εμπειρία τεράστιου βεληνεκούς η οποία -συν τοις άλλοις- διαφήμισε και την πόλη, καθώς οι συμμετέχοντες στο διήμερο -ιδιωτικής πρωτοβουλίας- event έμειναν πολύ ευχαριστημένοι από τη φιλοξενία και από τη «φυσιογνωμία» της πόλης, με το μοναδικό παράπονό τους να είναι η αφόρητη ζέστη.

Δείτε φωτογραφίες από το live στο HOSTEL