Μια νύχτα μαγική, μια νύχτα Wood Water Wild Festival [φωτογραφίες, βίντεο]

«Πήρε φωτιά» το Περιβαλλοντικό Μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας το βράδυ των συναυλιών-Μικροί και μεγάλοι από όλη σχεδόν την Ελλάδα, αλλά και ξένοι τουρίστες πήραν τα... βουνά και δεν το μετάνιωσαν

Έπεσε την Κυριακή 23 Ιουνίου 2019 η αυλαία του 11ου Wood Water Wild Festival στο Περιβαλλοντικό Μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας και ακόμα ηχούν οι… συναυλίες, οι δράσεις και οι εμπειρίες στα αυτιά όσων βρέθηκαν στον μαγευτικό χώρο της Παλιάς Καβάλας το διήμερο 22-23 Ιουνίου 2019.

Ειδικά το βράδυ του Σαββάτου 22 Ιουνίου 2019 το βουνό «πήρε φωτιά» από τους ήχους των Bonsai, Baildsa και Nightstalker με τη διάθεση του κόσμου να φτάνει στα ύψη.

Χιλιάδες κόσμου, μικροί και μεγάλοι, από την Καβάλα και από πολλές γωνιές της Ελλάδας, αλλά και ξένοι τουρίστες, δοκίμασαν αναρρίχηση, εναέριο πέρασμα, τοξοβολία, χρωματοσφαίριση, νυχτερινή πεζοπορία, αφήγηση παραμυθιών, πεζοπορία στον Δρόμο του Νερού, ιππασία, γιόγκα στη φύση και προσανατολισμό και συμμετείχαν στο εργαστήρι ξυλογλυπτικής, στο πράσινο εργαστήρι, στα δενδροπερπατήματα, στο θεατρικό εργαστήρι, στον καθαρισμό μονοπατιού και στη ζωγραφική προσώπου για παιδιά, επισκέφτηκαν την υπαίθρια αγορά, δοκίμασαν τις αντοχές τους στον 10ο αγώνα στον Δρόμο του Νερού και στην ποδηλατόβολτα στο βουνό και εμπλούτισαν τις γνώσεις τους στο ελεύθερο ανταλλακτήριο βιβλίου.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το καλοκαίρι του 2020 και το γνωστό αίτημα του κόσμου παραμένει σταθερά το ίδιο: αυτό το Φεστιβάλ πρέπει να μείνει για πολλά χρόνια ακόμα και να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο.

Δείτε φωτογραφίες από τις συναυλίες

Δείτε βίντεο από τη συναυλία των Nightstalker