Cosmopolis 2019: Πώς ένα Φεστιβάλ ταξίδεψε την Καβάλα σε όλο τον κόσμο [φωτογραφίες]

Πριν «κάτσει» ακόμα η σκόνη από τις συναυλίες, οι μπάντες που φιλοξενήθηκαν στο stage του Φρουρίου διαφημίζουν την Καβάλα, τη διοργάνωση και τη φιλοξενία σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης

Cosmopolis 2019… Η αυλαία έπεσε, η παράσταση όμως δεν τελείωσε. Συνεχίζεται μέσα από τα social media, με την Καβάλα να ταξιδεύει σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Στο Φεστιβάλ που αγαπήθηκε όσο κανένα και γιγαντώθηκε χρόνο με τον χρόνο πρωταγωνιστής ήταν και φέτος η μουσική. Ελληνικές και ξένες μπάντες παγκόσμιας φήμης φιλοξενήθηκαν στο Φρούριο της Καβάλας, μπροστά σε χιλιάδες μουσικόφιλους όχι μόνον από την Καβάλα, αλλά και από τις γύρω περιοχές, ακόμα και από τα Βαλκάνια, με τα live να κάνουν ρεκόρ εισιτηρίων, αλλά και θετικών σχολίων.




Φωτογραφία: Cosmopolis 2019

What a place… What a night… Thank you sooo much Kavala and Cosmopolis Festival for this amazing night!” έγραψαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο facebook οι Villagers of Ioannina City, συνοδεία χαρακτηριστικών φωτογραφιών από το live.

Φωτογραφία: Cosmopolis 2019
Φωτογραφία: Cosmopolis 2019

Χαρακτηριστικά είναι επίσης και τα ποσταρίσματα του Alpha Blondy:

Thank you KAVALA! cosmopolisfestival in a castle in Greece!!! Beautiful place & Public!!!??❤️

Φωτογραφία: FromAbove

BIG KISSES ?? from KAVALA, Greece
Beautiful place, deep Blue sky & sea ???

Ανάλογα και τα σχόλια του Dub FX, ο οποίος πόσταρε και την… κατάλληλη φωτογραφία μετά το live.

Φωτογραφία: Cosmopolis 2019

Όλες οι φιλοξενούμενες μπάντες με τα εκατομμύρια followers, εκτός από τα… reviews για την Καβάλα και τις ομορφιές της, έκαναν διθυραμβικά σχόλια για τη διοργάνωση του Φεστιβάλ, για τη φιλοξενία και για το μουσικό κοινό της πόλης, συγκρίνοντας αυτό που βίωσαν με μεγάλα Φεστιβάλ σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Εν είδει απολογισμού, και το 2019 το Cosmopolis και δη η μουσική του έγιναν ο καλύτερος διαφημιστής της Καβάλας στο εξωτερικό, ενώ αποτελεί και «βιτρίνα» για την περιοχή, η οποία «τράβηξε» και φέτος κόσμο που ήρθε στην Καβάλα μόνο για το Φεστιβάλ, αναμένοντας μάλιστα από τώρα το line up του 2020.

Εις το επανιδείν