Bikes & Blues Festival 2019: Τα μπλουζ και οι μηχανές «συναντιούνται» και φέτος για καλό σκοπό [βίντεο-φωτογραφίες]

Από τις 9 έως τις 11 Αυγούστου 2019 στην Καβάλα θα διεξαχθεί το μοναδικό θεματικό φεστιβάλ με φιλανθρωπικό χαρακτήρια 'cause... Everybody Loves The Blues!

ΗPanda Creative διοργανώνει για έβδομη χρονιά το Bikes & Blues Music Festival το οποίο φέτος θα φιλοξενηθεί στο Vranas Beach Resort στο Περιγιάλι Καβάλας. Πρόκειται για έναν θεσμό ο οποίος φέρνει σε επαφή λάτρεις της μοτοσικλέτας, των κλασικών αυτοκινήτων και φίλων της μουσικής σκηνής, από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Ο χαρακτήρας του φεστιβάλ θα έχει και φέτος έναν «ιερό» για στόχο, διαθέτοντας όλα τα έσοδα των προαιρετικών κουπονιών στήριξης στο Ίδρυμα «Μέριμνα για το Ειδικό Παιδί – Αγία Μαρίνα».

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του Bikes & Blues Music Festival 2019 είναι ΔΩΡΕΑΝ!

«Αποφασίσαμε όλοι μας απο κοινού να το καθιερώσουμε, με αφορμή την αγάπη μας για τα κλασσικά δίτροχα, τετράτροχα και την μουσική, ώστε να μπορέσουμε με τα έσοδα να απλώσουμε μια χείρα βοηθείας σε εκείνους που έχουν ανάγκη», δηλώνει στο KAVALA POST η «ψυχή» του Bikes & Blues Κυριάκος Αντωνιάδης.




«Αγγίζουμε σε επισκεψιμότητα, οργάνωση και παροχές, μεγάλα αντίστοιχα μουσικά φεστιβάλ που διοργανώνουν κάθε χρόνο χώρες όπως Αγγλία, Γερμανία και Αμερική. To Φεστιβάλ μας απαρτίζεται από κόσμο ο οποίος μας επισκέπτεται και για τα δύο κοινά που έχει, BIKES & BLUES, δύο έννοιες οι οποίες έχουν πολύ περισσότερους οπαδούς στη χώρα μας αλλά και στα Βαλκάνια από ότι φανταζόμασταν. Γεγονός το οποίο επιβεβαιώθηκε με τη διεξαγωγή των έξι προηγουμένων μας φεστιβάλ. Έκτοτε, σε καθημερινή βάση, λαμβάνουμε άπειρα μηνύματα προσδοκίας από παντού, για την επόμενη διοργάνωσή μας», συμπληρώνει με περηφάνια ο κ. Αντωνιάδης.

Το πρόγραμμα του Bikes & Blues Music Festival 2019 θα περιλαμβάνει έξι (6) συναυλίες, DJ’s, έκθεση κλασικών αυτοκινήτων και μοτοσικλέτας, χορό αλλά και… ατελείωστες βουτιές στα καταγάλανα νερά της παραλίας του Vranas Beach Resort!

Ο Κυριάκος Αντωνιάδης προσκαλεί όλους τους Καβαλιώτες αλλά και τους κατοίκους της περιοχής να συμμετέχουν στη διοργάνωση: «Σας προσκαλούμε να συμπορευθείτε μαζί μας ενισχύοντας τον φιλανθρωπικό αυτό θεσμό ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός μας και να θυμίσουμε στον κόσμο πως η διασκέδαση, ο πολιτισμός και η φιλανθρωπία είναι έννοιες αλληλένδετες στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

»Σκοπός και στόχος του Bikes & Blues Music Festival, πέρα από τις ψυχαγωγικές διαστάσεις που έχει κάθε τέτοια διοργάνωση, είναι η εγχώρια τουριστική προβολή και προώθηση της πόλης της Καβάλας. Βασισμένοι στην μέχρι τώρα μεγάλη επιτυχία και προσέλευση χιλιάδων επισκεπτών  από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και στις δράσεις προβολής, προσβλέπουμε μέσα από τη διοργάνωση και τη μεγάλη απήχηση του Φεστιβάλ να συνεχίσουμε να προσελκύουμε επισκέπτες και τουρισμό από ολόκληρη τη χώρα αλλά και τις γειτονικές χώρες.

»Βήμα-βήμα, προσδοκούμε να αναδείξουμε ακόμη περισσότερο την περιοχή μας ως τουριστικό προορισμό, πέρα από την αρχαιολογική, θρησκευτική και ιαματική της δυναμική, με βάση τις παραλίες και το κέντρο της Καβάλας».

Το πρόγραμμα του Bikes & Blues Music Festival 2019

Παρασκευή 9 Αυγούστου

  • Έναρξη Φεστιβάλ από τις 12:00 το πρωί
  • Στις 17:00, DEEP SOUL και HAMMOND ORGAN TRIO LIVE!!!

Σάββατο 10 Αυγούστου

  • Στις 18:00 Blues Jam και LITTLE PETER AND THE BAD NEWS LIVE!!!

Κυριακή 11 Αυγούστου

  • Στις 15:00 BANDA LATINICO και the BULLETS LIVE!!!