62ο Φεστιβάλ Φιλίππων: Το ταξίδι του «Οδυσσεβάχ» άλλαξε μέρα

Η βροχή ανέβαλε την παράσταση η οποία παρουσιάζεται από την παιδική σκηνή του Φώτη Σπύρου στο πλαίσιο του 62ου Φεστιβάλ Φιλίππων-Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της και το promo video

Ο «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου, η παράσταση η οποία παρουσιάζεται και στην Καβάλα στο πλαίσιο του 62ου Φεστιβάλ Φιλίππων από την παιδική σκηνή του Φώτη Σπύρου αναβλήθηκε λόγω της βροχής η οποία έπεσε το βράδυ της Κυριακής 4 Αυγούστου 2019.

Η παράσταση άλλαξε ημερομηνία και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019 στο ίδιο μέρος, στο θέατρο του Φρουρίου Καβάλας στις 21:00.

Σύμφωνα με την καιρική πρόγνωση (δείτε εδώ στη σελίδα του meteokav λεπτομέρειες για τον καιρό στην Καβάλα) η αστάθεια φαίνεται να περιορίζεται, όποτε μικροί, αλλά και μεγάλοι, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν ένα από τα πιο σημαντικά κείμενα του θεάτρου για παιδιά, βασισμένο στους μύθους, στα λαϊκά παραμύθια και την επική λογοτεχνία.

Ένα γοητευτικό μαγικό ταξίδι σε χώρες ονειρικές, με αλλόκοτους ήρωες, ένα παραμύθι όπου τα πάντα είναι δυνατά και αδύνατα.

Δείτε το promo video της παράστασης

Διαβάστε [εδώ] λεπτομέρειες για την παράσταση