Bikes & Blues Festival 2019: Εκεί που η μουσική «σκάει» πάνω στο κύμα [φωτογραφίες]

Εντυπωσιακές μοτοσυκλέτες και κλασσικά αυτοκίνητα σε «κόντρες» με τη μουσική δίπλα στη θάλασσα, στο πλαίσιο ενός θεσμού ο οποίος αποκτάει ολοένα και περισσότερους οπαδούς κάθε ηλικίας

Το 7 ήταν και το… καλό. Για ακόμη μια χρονιά ο θεσμός ο οποίος φέρνει σε επαφή λάτρεις της μοτοσικλέτας, των κλασικών αυτοκινήτων και φίλων της μουσικής σκηνής, από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, πραγματοποιήθηκε για τρεις μέρες, από την Παρασκευή 9 μέχρι και την Κυριακή 11 Αυγούστου 2019 στο Vranas Beach Resort στο Περιγιάλι Καβάλας, με διοργανωτή την Panda Creative.






Ο λόγος για το Bikes & Blues Music Festival το οποίο και φέτος είχε κοινωνικό χαρακτήρα -όπως πάντα άλλωστε- διαθέτοντας όλα τα έσοδα των προαιρετικών κουπονιών στήριξης στο Ίδρυμα «Μέριμνα για το Ειδικό Παιδί-Αγία Μαρίνα», κάτι το οποίο συντελέστηκε με τη βοήθεια της Action Team.

Φυσικά και φέτος πρωταγωνιστής ήταν η μουσική, η οποία «οδήγησε» το κοινό και σε χορευτικές εξάρσεις, σε ένα ατελείωτο πάρτι πάνω στην άμμο.

Μικροί και μεγάλοι «αγκάλιασαν» και φέτος το Φεστιβάλ, το οποίο κάθε χρόνο αποκτάει ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές κάθε ηλικίες και όχι αδίκως. Ραντεβού το 2020 με ακόμα περισσότερη -τί άλλο- μουσική!

Δείτε φωτογραφίες από τη 2η μέρα του Φεστιβάλ