4 +1 Λέσχες Ανάγνωσης στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας

Εκτός από τις λέσχες Ψυχολογίας, Αστυνομικού και Ιστορικού Μυθιστορήματος και Ρώσικης λογοτεχνίας από φέτος θα λειτουργήσει και η λέσχη ανάγνωσης Καβαλιωτών λογοτεχνών

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» με ανακοίνωση της κάνει γνωστή τη συνέχιση των τεσσάρων Λεσχών Ανάγνωσης που φιλοξενεί τα τελευταία τρία χρόνια με την απρόσκοπτη στήριξη των μελών της.

Η λειτουργία τους αποτελεί πλέον θεσμό και αποσκοπεί στη διάδοση της φιλαναγνωσίας. Τα μέλη της κάθε ομάδας συναντιούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα (δύο φορές το μήνα) στον πρώτο όροφο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, συζητούν και ανταλλάσσουν απόψεις για βιβλία που έχουν αποφασίσει από κοινού να μελετήσουν.

Αναλυτικότερα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου θα οριστούν οι πρώτες συναντήσεις των παρακάτω Λεσχών:

  1. Λέσχη Ανάγνωσης Ψυχολογίας
  2. Λέσχη Ανάγνωσης Αστυνομικού Μυθιστορήματος
  3. Λέσχη Ανάγνωσης Ιστορικού Μυθιστορήματος
  4. Λέσχη Ανάγνωσης Ρώσικης Λογοτεχνίας

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας θέλοντας να γνωρίσει στο ευρύ αναγνωστικό κοινό της πόλης τους Λογοτέχνες της Καβάλας (πεζογράφους- ποιητές) θα ξεκινήσει τη λειτουργία μίας πέμπτης Λέσχης Ανάγνωσης με τίτλο:.

  1. Λέσχη Ανάγνωσης Καβαλιωτών Λογοτεχνών

Όσα νέα μέλη επιθυμούν να λάβουν μέρος στις προαναφερόμενες θεματικές ενότητες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον τρίτο όροφο της Βιβλιοθήκης  τις ώρες λειτουργίας της (Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή 9:00 – 15:30 , Τρίτη – Τετάρτη 13:00 – 20:00)

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2513 500401.