Δήμος Καβάλας: Κοινές δράσεις με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους

Συνάντηση του Δημάρχου Καβάλας Θόδωρου Μουριάδη, με τους εκπροσώπους των Πολιτιστικών Συλλόγων της Καβάλας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου

Με τους εκπροσώπους των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Καβάλας συναντήθηκαν, το βράδυ της Πέμπτης 7 Νοεμβρίου 2019, ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας, Απόστολος Μουμτσάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Μουριάδης ανέπτυξε κατά τρόπο αναλυτικό τις απόψεις του τόσο για το περιεχόμενο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, το οποίο θα είναι αρκετά διαφορετικό από την προηγούμενη χρονιά, όσο και για τους κανόνες που θα διέπουν εφεξής τις επιχορηγήσεις του Δήμου Καβάλας σε όλους τους φορείς του Πολιτισμού, ενώ ο κ. Μουμτσάκης επεσήμανε την ανάγκη συνεννόησης ανάμεσα στους Πολιτιστικούς Συλλόγους για να μην συμπίπτουν χρονικά οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούν σε ετήσια βάση.

Οι εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου Καβάλας, αναφέρθηκαν με κάθε λεπτομέρεια στα πάσης φύσεως προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ζητώντας από τον κ. Μουριάδη να μεριμνήσει για την επίλυση τους, ενώ, με την προτροπή του Δημάρχου Καβάλας, συμφώνησαν να συνεργαστούν μεταξύ τους προκειμένου να παρουσιάσουν κοινές δράσεις το προσεχές χρονικό διάστημα.