«Ακούσατε! Ακούσατε;» από το Μαθητικό Σύνολο Εγχόρδων Spira Minore

Συναυλία στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» με ρεπερτόριο από την προκλασσική περίοδο μέχρι το σήμερα κι από την Φινλανδία μέχρι τον τόπο μας – Είσοδος Ελεύθερη

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας φιλοξενεί την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου», τη συναυλία με τίτλο «Ακούσατε! Ακούσατε;» από το Μαθητικό Σύνολο Εγχόρδων Spira Minore.
Το μαθητικό σύνολο εγχόρδων Spira Minore σε μια περιπλάνηση γύρω από τον ήχο, γύρω από κάθε τι άυλο και πολύτιμο.
Πρόγραμμα συναυλίας γενικό: ρεπερτόριο από την προκλασσική περίοδο μέχρι το σήμερα κι από την Φινλανδία μέχρι τον τόπο μας.

Συμμετέχουν: Αγαθονίκου Μυρτώ, Βλάχου Ναταλία, Βασιλειάδου Σοφία (τάξη Α. Καθαρίου), Καρφαρίδου Φιλιώ, Κατιώνη Δήμητρα (καθηγήτρια των μαθητών και της Spira Minore), Κοντογεώργου Αθανασία, Κουτσουπιά Αμαλία, Κουφόγλου Θοδωρής (τάξη Δ. Λεοντζάκου), Λαμπρόπουλος Άρης, Μάντης Αλέξανδρος (τάξη Δ. Λεοντζάκου), Ματθαίου Σταμάτης (τάξη Δ. Λεοντζάκου), Μουμουλίδου Ναταλία, Μπακιρτζή Αναστασία (τάξη Μ. Ταλακούδη), Πράτσα Φοίβη, Σωτηρίου Αριάδνη, Τζέκη Ζωή (τάξη Τ. Αναστασιάδη), Τσώνη Μαρίλια, Χατζηγεωργίου-Φίλιου Μελίνα, χορωδία γονέων της Spira Minore, καθώς και κλιμάκιο της χορωδίας Προνόμιον της Καβάλας.

Υπεύθυνη συνόλου:Δήμητρα Κατιώνη


Το σύνολο δημιουργήθηκε το 2009, έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη και έχει δώσει συναυλίες στη βόρειο Ελλάδα και τη Γερμανία. Στόχους του συνόλου αποτελούν η εκπαίδευση των μαθητών στο να ακούν τον συμμαθητή, τον συνάδελφο, τον συνάνθρωπο και να μαθαίνουν, μέσω της μουσικής, να συνυπάρχουν βοηθητικά, ειρηνικά και δημιουργικά. Η Spira Minore συνεργάζεται με τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Γιώργο Κυριακάκη και έχει δημιουργηθεί από την Δήμητρα Κατιώνη.
«Ακούσατε! Ακούσατε;» από το Μαθητικό Σύνολο Εγχόρδων Spira Minore
Θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου»
Κυριακή 22 Δεκεμβρίου στις 17.30
Είσοδος Ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.