Νεανικά ροκ «όνειρα» στη Δημοτική Καπναποθήκη στην εκπνοή του έτους [φωτογραφίες]

Οι «δικοί μας» Dreamers παρουσίασαν για πρώτη φορά ζωντανά τα τραγούδια του δεύτερου δίσκου τους και όλα θύμιζαν γιορτή

Αν και η «βαση» τους τα τελευταία χρόνια είναι η Θεσσαλονίκη όπου σπουδάζουν και ζουν τα περισσότερα μέλη της μπάντας, οι Dreamers δεν ξεχνούν τη «γενέτειρα» πόλη τους την Καβάλα και, λίγο πριν το τέλος του 2019, επέστρεψαν σε αυτή για να παρουσιάσουν για πρώτη φορά ζωντανά τον νέο, δεύτερό τους δίσκο.




«Songs of the heart & bed» έχει τίτλο το νέο άλμπουμ της indie-garage μπάντας των Dreamers που ηχογραφήθηκε εξ ολοκλήρου στη Θεσσαλονίκη και πλέον κυκλοφορεί σε CD, σε μία ιδιαίτερα καλαίσθητη και οικολογική digipack έκδοση από το ίδιο το συγκρότημα.

Το βράδυ της Κυριακής 29 Δεκεμβρίου 2019, οι Dreamers είχαν «καλεσμένους» όλους τους φίλους της στον τέταρτο όροφο της Δημοτικής Καπναποθήκης Καβάλας και, σε πλήρη σύνθεση και με τη βοήθεια του Δημήτρη Στογιάννου ο οποίος φρόντισε τον ήχο και τον φωτισμό, έπαιξαν παλιότερα αγαπημένα τραγούδια τους αλλά και τα περισσότερα από τα καινούρια, τα «φρέσκα».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Καβάλας και της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της πόλης. Μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Κοσμάς Χαρπαντίδης και, φυσικά, ο τραγουδοποιός [και πατέρας δύο εκ των βασικών μελών των Dreamers] Αργύρης Μπακιρτζής.

Οι Dreamers είναι

Τότα Ευλαβή (φωνή)
Νίκος Μπακιρτζής (κιθάρες, φωνητικά)
Αλέξανδρος Κυριλλίδης (μπάσο)
Δημήτρης Φραντζής (κιθάρες, φωνητικά)
Κώστας Μπακιρτζής (πλήκτρα, πιάνο)
Θανάσης Κωνσταντινίδης (τύμπανα)
Κωνσταντίνος Κουτσουπάκης (τρομπέτα)

Για περισσότερες πληροφορίες και για να προμηθευθείτε το νέο CD των Dreamers «Songs of the heart & bed», ακολουθείστε τη Σελίδα τους στο facebook πατώντας εδώ.