«Φάκελος» Αμφιθέατρο: Νά πώς θα μπορούσε να είναι το «Μέγαρο» της Καβάλας [μακέτες]

Δείτε φωτορεαλιστικές εικόνες από τη μελέτη που είχε εκπονήσει ο τ. Νομάρχης Θόδωρος Καλλιοντζής και η οποία δεν εφαρμόστηκε ποτέ

Χρόνια τώρα έχει καταγραφεί στη συνείδηση τόσο της κοινωνίας όσο και των φορέων η έλλειψη ύπαρξης μίας αξιοπρεπούς αίθουσας εκδηλώσεων στο κέντρο της πόλης της Καβάλας, με όλους να «δείχνουν» την ανάγκη εξωραϊσμού του «γερασμένου» Αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου.




Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης ΑΜ-Θ Κωστή Σιμιτσή ότι για τον ίδιο και για τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Κώστα Αντωνιάδη η ανακαίνιση και ανακατασκευή του Αμφιθεάτρου μέσω της Αναπτυξιακής Εταιρίας της Περιφέρειας Εργοανάπτυξη ΑΕ αποτελεί ένα «στοίχημα» [διαβάστε περισσότερα εδώ], το KAVALA POST θυμάται και αναδημοσιεύει τις μακέτες της μελέτης που είχε πραγματοποιηθεί, ούτε λίγο ούτε πολύ, δέκα χρόνια πριν!

Τις φωτορεαλιστικές μακέτες είχε δώσει στη δημοσιότητα λίγο πριν τη λήξη της θητείας του, το 2010, ο τότε Νομάρχης Καβάλας Θόδωρος Καλλιοντζής. Οι εικόνες δείχνουν πώς θα μπορούσε το Αμφιθέατρο να «μεταμορφωθεί» σε ένα σύγχρονο «Μέγαρο» που θα μπορούσε να «υπηρετήσει» τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες της πόλης για έναν χώρο πραγματοποίησης εκδηλώσεων πολιτισμού και όχι μόνον.