Καβάλα: Ξανά «στη σκηνή» το Κινηματοθέατρο ΟΣΚΑΡ

Ο ιστορικός χώρος της Καβάλας εκσυγχρονίζεται και ετοιμάζεται να φιλοξενήσει και πάλι μουσικές και θεατρικές παραστάσεις και ποικίλες εκδηλώσεις-Ποιες παρεμβάσεις θα γίνουν

Ένας ιστορικός χώρος στην πόλη της Καβάλας ετοιμάζεται και πάλι να «ανέβει στη σκηνή» και να φιλοξενήσει –ανανεωμένος πιαεκδηλώσεις, συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις.

Πρόκειται για το Κινηματοθέατρο ΟΣΚΑΡ το οποίο θα αλλάξει μορφή, ώστε να ξαναμπεί στην πολιτιστική ζωή της πόλης, δίνοντας ανάσα στο «στεγαστικό» του Πολιτισμού της Καβάλας, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Σωκράτης Μποζούδης κατά την παρουσίαση του προγράμματος της Β΄ καλλιτεχνικής περιόδου 2019-2020.

«Βγαίνουμε, πλέον, από το τέλμα της έλλειψης αιθουσών στην Καβάλα. Εκσυγχρονίζεται το Κινηματοθέατρο ΟΣΚΑΡ. Μεγαλώνει η σκηνή του, θα βελτιωθεί ο φωτισμός, θα αναμορφωθούν τα καμαρίνια και πλέον θα είναι ένας λειτουργικός χώρος για θεατρικές παραστάσεις, αλλά και μουσικές εκδηλώσεις», δήλωσε ο κ. Μποζούδης.

«Ο χώρος θα χρησιμοποιείται από όλους τους φορείς. Θα είναι κέρδος για την πόλη της Καβάλας να υπάρχει και ένας δεύτερος χώρος, πλην του Αντιγόνη Βαλάκου, όπου θα φιλοξενούνται εκδηλώσεις, με τον δήμο Καβάλας να δαπανάει ένα σημαντικό ποσό», πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας.