Ο Παναγιώτης Μάργαρης σε ένα «Πρελούδιο στον έρωτα» στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου

Μια καλλιτεχνική μυσταγωγία γεμάτη νότες και ηχοχρώματα με διασκευές, αλλά και με νέες προσωπικές συνθέσεις από τον βραβευμένο συνθέτη και βιρτουόζο της κλασικής κιθάρας - Συμμετέχει ο Καβαλιώτης μουσικός Στράτος Εμμανουηλίδης

Ο Παναγιώτης Μάργαρης παρουσιάζει Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 στις 21:00 στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου στην Καβάλα τη νέα του μουσική παράσταση με τίτλο «Πρελούδιο στον έρωτα». Μια καλλιτεχνική μυσταγωγία γεμάτη νότες και ηχοχρώματα, βγαλμένη μέσα από την μοναδική μαγεία της κλασικής κιθάρας.

Το «Πρελούδιο στον έρωτα» σηματοδοτεί μια νέα εκκίνηση προς την ψυχή, το πάθος, την αγάπη, την εσωτερική τρικυμία, τη γαλήνη και τη συναισθηματική ολοκλήρωση. Σε αυτό το νέο του μουσικό εγχείρημα, ο βραβευμένος κλασικός κιθαρίστας και συνθέτης Παναγιώτης Μάργαρης θα μας παρουσιάσει κομμάτια από την πλούσια δισκογραφία του.

Πιο συγκεκριμένα, διασκευές του σε υπέροχες μουσικές των Ennio Morricone, Nino Rota, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Sting, Beatles, Rolling Stones κ.α. Ιδιαίτερη στιγμή της παράστασης, αποτελεί η παρουσίαση του νέου του άλμπουμ με τον ομώνυμο τίτλο, το οποίο αποτελείται κατά κύριο λόγο από δικές του συνθέσεις.

Συμμετέχει ο Στράτος Εμμανουηλίδης, ένας εξαιρετικός μουσικός από την Καβάλα, μαθητής του Παναγιώτη Μάργαρη, ο οποίος θα ερμηνεύσει κομμάτια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Νόστιμον Ήμαρ-The Day of Return».

Το «Πρελούδιο στον έρωτα» είναι ένα σπάνιο ρεσιτάλ για κλασική κιθάρα και θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και σε μεγάλες πόλεις του εξωτερικού. Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 στις 21:00 θα κάνει στάση στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου και υπόσχεται να ταξιδέψει το κοινό σε μοναδικά μουσικά μονοπάτια!

info

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020-Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου
Ώρα έναρξης: 21:00
Οι πόρτα για το κοινό θα ανοίξει στις 20:30
Οργάνωση παραγωγής: Nuevo Productions
Προπώληση Εισιτηρίων
Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας-Κεντρική πλατεία Καβάλας-τηλ. 2510 620566
Γενική είσοδος 15 ευρώ-Προπώληση 13 ευρώ