Παρακολουθώντας την πολλαπλή υπόσταση της γυναίκας [φωτογραφίες]

Η Αναστασία Μιροσνιτσένκο παρουσιάζει το «Project Γυναίκες» στην Παλιά Μουσική συμπαραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και του ΣΦΓΤ Καβάλας

Η Δημοτική Θεατρική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας (ΔΗΠΕΘΕΚ), παρουσιάζει σε συμπαραγωγή με τον Σύνδεσμο Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας το «Project Γυναίκες» στην Παλιά Μουσική.

Ένα αφιέρωμα στην γυναίκα, όπου παρουσιάζονται πρόσωπα γυναικών διαφόρων εποχών, πρόσωπα υπαρκτά και μη. Γυναίκες οι οποίες έχουν γίνει σύμβολο και αποτελούν έμπνευση. Γυναίκες που έχουν αλλάξει τον κόσμο, που έχουν αγωνιστεί ή θυσιαστεί. Γυναίκες που έχουν ανατρέψει τα τετριμμένα.

Η Παναγία, η Σαπφώ, η Νόρα του Ίψεν, η Μαρία Κάλλας, η Ισιδώρα Ντάνκαν, η Ζαν ντ’ Αρκ, η Αφροδίτη, η Κάρμεν και η Γκρέτα Τούνμπεργκ ζωντανεύουν στη σκηνή και εκφράζονται με το δικό τους μοναδικό τρόπο μέσα από την μουσική, την κίνηση, τον λόγο, με σκοπό να εμπνεύσουν, να συγκινήσουν, να μαγέψουν, να προβληματίσουν, αποδεικνύοντας την πολλαπλή υπόσταση μιας γυναίκας.

Ιδέα-θεατρική προσαρμογή-Ερμηνεία: Αναστασία Μιροσνιτσένκο
Μουσική: Κρίστοφερ Μπάκα
Φωτισμοί: Γιώργος Τριανταφυλλίδης
Τιμές εισιτηρίων: 10 € και 5 €
Πρεμιέρα: Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, στις 9 το βράδυ
Παραστάσεις: Σάββατο 22 & Κυριακή 23 Φεβρουαρίου
Παρασκευή 6, Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Μαρτίου
(κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00, Κυριακή στις 20.00)

Προπώληση εισιτηρίων καθημερινά από την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, 11.00 – 14.00 και 18.00 – 20.00, στο Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρ. ΕΟΤ) στην κεντρική πλατεία Καβάλας (τηλ. ταμείου 2510 620 566).

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.