Ένα «παιδί» του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας στην κορυφή της Ευρώπης!

Ο Καβαλιώτης κιθαρίστας κέρδισε το 1ο βραβείο στον 12ο Διεθνή Διαγωνισμό Κιθάρας Rago International Guitar Competition ο οποίος διεξήχθη στη Γερμανία

Ακόμη μια διάκριση για ένα «παιδί» της Καβάλας και συγκεκριμένα του Δημοτικού Ωδείου. Πρόκειται για τον 19χρονο κιθαρίστα, Φίλιππο Μανωλούδη, ο οποίος κέρδισε το 1ο βραβείο στον 12ο Διεθνή Διαγωνισμό Κιθάρας Rago International Guitar Competition, ο οποίος αφορούσε κιθαρίστες μέχρι 20 χρονών και φιλοξενείται κάθε χρόνο στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας.

«Αυτό το βραβείο είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό για μένα, καθώς ήταν η πρώτη μου δημόσια παράσταση μετά τη συνέχιση των σπουδών μου στη Γερμανία τον Οκτώβριο, όπου έμαθα τόσα πολλά νέα και διαφορετικά πράγματα! Ευχαριστώ θερμά την οικογένειά μου, την κριτική επιτροπή και φυσικά στους δασκάλους μου: τον νέο εξαιρετικό καθηγητή μου Tilman Hoppstock στο Akademie für Tonkunst στο Darmstadt, καθώς και τον δάσκαλό μου Φώτη Κουτσοθόδωρο! Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό!», έγραψε ο 19χρονος κιθαρίστας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.