«Από το πάρκο στη Μυροβόλο», Καβάλα Cosmopolis «άστραψαν» και… φώτισαν όλη την Ελλάδα! [φωτογραφίες]

Έγινε... Viral το συλλογικό βίντεο του φεστιβάλ με δεκάδες μουσικούς και τον δημιουργό Αργύρη Μπακιρτζή να στέλνουν μήνυμα αισιοδοξίας εν μέσω καραντίνας! Δείτε μερικά από τα δημοσιεύματα

Από το μεγαλύτερο διαδικτυακό πολιτιστικό site της LiFO μέχρι την Εφημερίδα των Συντακτών που το ανέβασε ως «Το τραγούδι της ημέρας» και από τις εκατοντάδες κοινοποιήσεις χρηστών του facebook μέχρι τις χιλιάδες «θεάσεις» (Views) και «Αλληλεπιδράσεις» (Likes), το «πειραγμένο» τραγούδι «Από το πάρκο στη Μυροβόλο» [διαβάστε περισσότερα εδώ] κυριολεκτικά… «έσπασε» το ελληνικό internet!

Η ανταπόκριση του κόσμου αλλά και των ΜΜΕ ήταν πραγματικά συγκινητική με πολλούς να σπεύδουν να κάνουν λόγο για «το καλύτερο τραγούδι της καραντίνας» και να επισημαίνουν πόση δύναμη, κουράγιο, αισιοδοξία αλλά και χαρά πήραν από τους 25 μουσικούς που τραγούδησαν με τον δικό τους τρόπο ένα άσμα εμβληματικό για την πόλη της Καβάλας, με «μαέστρο» τον ίδιο τον δημιουργό του, τον Αργύρη Μπακιρτζή, και υπό τις οδηγίες του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Cosmopolis Άλκη Ζοπόγλου.




Δείτε την Cosmoδιασκευή του «Από το πάρκο στη Μυροβόλο»:

Δείτε ενδεικτικά μερικά μόνο από τα «δημοσιεύματα» που αναπαρήγαγαν το βίντεο της Καβάλας και του φεστιβάλ Cosmopolis: