Καβάλα: «Νόσησε» και το Wood Water Wild Festival και αναβάλλεται για το 2021

Οι φετινές συνέπειες του κορονοϊού στην καθημερινότητά μας ανέβαλλαν το ραντεβού στο μαγευτικό μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας-Το «αντίο» των διοργανωτών και η ελπίδα για το επόμενο καλοκαίρι

Ο κορονοϊός «γονάτισε» και το Wood Water Wild Festival. Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν με λύπη ότι το ραντεβού στο μαγευτικό μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας αναβάλλεται για το 2021 λόγω των περιορισμών για τον κορονοϊό, «αλλά και για το αίσθημα ευθύνης για την προστασία της δημόσιας υγείας».

Η ανακοίνωση του Φεστιβάλ

Ήταν η ιδέα που γεννήθηκε μεταξύ φίλων πριν από 12 χρόνια, ήταν το μαγικό μονοπάτι που έδωσε την έμπνευση, ήταν η αγάπη του κόσμου και ο εθελοντισμός που το αγκάλιασαν. Ήταν το 2009 όταν γεννήθηκε το Wood Water Wild Festival και ξεκίνησε αυτό το μοναδικό ταξίδι. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζαμε, τους όποιους περιορισμούς του χώρου, τις βροχές, τις καταιγίδες και οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα, καταφέρναμε να διοργανώνουμε το φεστιβάλ, να το αναβαθμίζουμε συνεχώς και να ανανεώνουμε κάθε χρόνο το ραντεβού μας στο μαγευτικό Μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας.

Αυτό το καλοκαίρι όμως με την πανδημική κρίση που έχει προκύψει, σε συνδυασμό με τους περιορισμούς που έχουν ανακοινωθεί, αλλά και το αίσθημα ευθύνης για την προστασία της δημόσιας υγείας, αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε στην υλοποίηση του φεστιβάλ, καθώς θα ήταν λίγες και μικρές οι δράσεις που θα μπορούσαν να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

Το ραντεβού μας στη φύση λοιπόν ανανεώνεται για το καλοκαίρι του 2021, με την ελπίδα να είναι όλα διαφορετικά και να μπορούμε να προσφέρουμε και πάλι στους επισκέπτες μας την μοναδική εμπειρία του Wood Water Wild Festival, όπως κάνουμε άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια!