«Πυθαγόρας»: Ραντεβού τον Σεπτέμβριο

Η διοίκηση του Δήμου Καβάλας και τα πολιτιστικά σωματεία που φιλοξενούνται στο Πολιτιστικό Κέντρο αποφάσισαν την αναστολή των δραστηριοτήτων στο χώρο μέχρι το φθινόπωρο

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 9-6-2020, στο κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου «Πυθαγόρας», παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Δημοτικής Αστυνομίας Αποστόλου Μουμτσάκη, συνάντηση της διαχειριστικής επιτροπής με τους εκπροσώπους των Πολιτιστικών Συλλόγων που φιλοξενούνται στους χώρους του «Πυθαγόρα».

Στην συνάντηση συζητήθηκε ο προγραμματισμός λειτουργίας των Πολιτιστικών Συλλόγων που στεγάζονται στο πολιτιστικό κέντρο με βάση τις προϋποθέσεις των μέτρων προστασίας από την πανδημία του κορονοϊού.

Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων, μετά από εκτενή συζήτηση, κατέληξαν ομόφωνα στην αναστολή της λειτουργίας των τμημάτων τους που δραστηριοποιούνται στον «Πυθαγόρα» για τον μήνα Ιούνιο.

Επίσης, αποφασίστηκε η επαναδραστηριοποίηση της λειτουργίας των τμημάτων από το φθινόπωρο, ανάλογα με την εξέλιξη της κατάστασης και τις οδηγίες των αρμοδίων αρχών.