Μιχάλης Λυχούνας: Η Μεγάλη Αικατερίνη έχει από αιώνων αποβιώσει…

Η δηκτική αντίδραση του προϊσταμένου του Τμήματος Βυζαντινών Αρχαιοτήτων στην κλήση του σε απολογία από το υπουργείο Πολιτισμού

Η διένεξη του προϊσταμένου του Τμήματος Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, αρχαιολόγου Μιχάλη Λυχούνα με την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ) προκάλεσε την κλήση του σε απολογία από το υπουργείο Πολιτισμού (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ), ενώ κατόπιν, απόρροια αυτής ήταν η εκ νέου δηκτική απάντηση του κ. Λυχούνα, ο οποίος με νέα ανάρτηση στο facebook κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, για «προϊόντα εμφανούς κατάχρησης εξουσίας και δεσπόζουσας θέσης στην ιεραρχία».

Αναλυτικά η αντίδραση του κ. Λυχούνα στην κλήση του σε απολογία από το υπουργείο Πολιτισμού

Η εποχή όπου υπουργικά κλιμάκια εκ του κράτους των Αθηνών θα επισκέπτονταν εν είδει ημιθέων τις νέες χώρες για να τους μεταφέρουν τουρκόσποροι πρόσφυγες στα χέρια χαμογελώντας ώστε να μη λερώσουν τις ρεντικότες τους, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί! Διεκδικώ δημόσια συγγνώμη τόσο για την ανοίκεια επιθετική στάση του Γεν. Γραμματέα, όσο και για τις αγοραίες εκφράσεις της υπουργού, προϊόντα εμφανούς κατάχρησης εξουσίας και δεσπόζουσας θέσης στην ιεραρχία. Η Μεγάλη Αικατερίνη έχει από αιώνων αποβιώσει. Ολίγη κοσμιότης δε βλάπτει!