Το Metal Hammer «αποθεώνει» τους «δικούς μας» Wild Souls [φωτογραφίες]

Το κορυφαίο «μεταλλικό» περιοδικό της χώρας φιλοξενεί συνέντευξη της 5μελούς καβαλιώτικης μπάντας αλλά και δημοσιεύει διθυραμβική κριτική για τον νέο τους δίσκο «Queen of My Heart»

Μόνο απαρατήρητη δεν έχει περάσει η νέα δισκογραφική δουλειά των Wild Souls, αφού μέχρι στιγμής έχουν γραφτεί ουκ ολίγες ιδιαίτερα κολακευτικές κριτικές σε ηλεκτρονικά και έντυπα Μέσα σε όλο τον κόσμο για το «Queen of My Heart» το οποίο κυκλοφόρησε επίσημα στις 29 Μαΐου 2020 από τη δανέζικη δισκογραφική εταιρία Lions Pride Music σε όλες τις πλατφόρμες streaming (Spotify, Apple Music, Deezer κτλ.) αλλά και σε φυσικό CD.




Και νά που ήρθε η ώρα να καταπιαστεί με το τρίτο κατά σειρά album της καβαλιώτικης 5μελούς melodic hard rock μπάντας και το κορυφαίο μουσικό περιοδικό για τη «σκληρή» μουσική στην Ελλάδα (αλλά και τον κόσμο) το Metal Hammer.

Στο τεύχος Ιουλίου 2020 οι Wild Souls έχουν την τιμητική τους, αφού σε αυτό φιλοξενείται ολοσέλιδη συνέντευξη του σχήματος στον δημοσιογράφο Πάνο Καλεπανάγο, αλλά και μια διθυραμβική κριτική του «Queen of My Heart» το οποίο και «παίρνει» από τον συντάκτη 8 στα 10, βαθμολογία ιδιαίτερα σημαντική, αφού ως γνωστόν το Metal Hammer δεν «χαρίζεται» εύκολα σε νέες κυκλοφορίες δίσκων, ακόμα και αν αυτοί προέρχονται από «ντόπια» μουσικά σχήματα…

«Είναι (αυτός ο δίσκος) το νέο ξεκίνημα, η νέα περίοδος, η νέα εποχή των Wild Souls. Είναι το κλείσιμο ενός κεφαλαίου, είναι τα δέκα χρόνια του group. Κάποιος ακούει την μπάντα τώρα και λέει “εντάξει, αυτοί έχουν 3 δίσκους, ποιον να πάρω…”. Μπορεί, λοιπόν, να πάρει αυτόν (το «Queen of My Heart») και να ακούσει τα καλύτερά μας τραγούδια», λένε μεταξύ άλλων στο Metal Hammer οι Wild Souls.

Επίσης, αναφέρονται και στην πρώτη επίσημη ζωντανή παρουσίαση των νέων τραγουδιών του που πρόκειται να γίνει στη γενέτειρα πόλη τους την Καβάλα, το Σάββατο 29 Αυγούστου 2020, στις 21:00, στην πλατεία Καπνεργάτη, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Cosmopolis 2020.

«Η αθάνατη καρδιά του ποζερά» τιτλοφορείται η δισκοκριτική του περιοδικού για τον νέο δίσκο των Wild Souls. Μεταξύ άλλων, ο συντάκτης σημειώνει πως «σε αντίθεση με διάφορα Σουηδάκια του spandex και της ντεμέκ αλητείας, το αίμα αυτού του δίσκου έχει ανεβάσει θερμοκρασία. Whitesnake της περιόδου ’84-’89 στη βάση, Dokken, Pretty Maids και όλος ο καλός ο κόσμος ενώνονται σε δώδεκα ισάξιες συνθέσεις».

Το περιοδικό «Metal Hamme & Heavy Metal» Ιουλίου 2020 κυκλοφορεί στα περίπτερα αλλά και στο διαδίκτυο.