Φεστιβάλ Φιλίππων: Παρακολούθηση όλων των εκδηλώσεων με μάσκα καθ’ όλη τη διάρκεια!

Ανακοίνωση της διοργάνωσης με το μέτρο να κρίνεται απαραίτητο «για τη διασφάλιση της υγείας όλων» - «Πρεμιέρα» με τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου

Ηχρήση μη ιατρικής μάσκας θα είναι πλέον υποχρεωτική από όλους τους θεατές των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Φιλίππων όχι μόνον κατά την είσοδο και έξοδο από τον χώρο διεξαγωγής αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια των θεαμάτων.

Αυτό ανακοίνωσε το μεσημέρι του Σαββάτου 1 Αυγούστου 2020 η διοργάνωση του Φεστιβάλ μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στην «έκρηξη» των κρουσμάτων κορονοϊού στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας.




Η «πρεμιέρα» του νέου αυτού, επιπρόσθετου μέτρου, θα πραγματοποιηθεί το βράδυ στη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φεστιβάλ Φιλίππων αναφέρει τα εξής:

«Μετά τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την εξάπλωση του κορονοϊού στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας, ενημερώνουμε το κοινό του Φεστιβάλ ότι από σήμερα, 1 Αυγούστου, για τη διασφάλιση της υγείας όλων, θα είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους θεατές σε όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, και όχι μόνο κατά την είσοδο και έξοδο στον χώρο».