«Αύγουστος στο Φρούριο της Μουσικής»

Συναυλία στο Φρούριο της Καβάλας με τη σοπράνο Νιόβη Κλαυδιανού και τον ακορντεονίστα Δημήτρη Αραμπατζή στο πλαίσιο του 63ου Φεστιβάλ Φιλίππων

Το 63ο Φεστιβάλ Φιλίππων και το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας φιλοξενούν τη σοπράνο Νιόβη Κλαυδιανού και τον ακορντεονίστα Δημήτρη Αραμπατζή σε μια Φωνητική Performance με τίτλο «Αύγουστος στο Φρούριο της Μουσικής», τη Δευτέρα 10 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στο Φρούριο Καβάλας.

Η συναυλία αυτή αποτελεί ένα αφιέρωμα στη μουσική του ιταλικού, γαλλικού, αμερικάνικου, ισπανικού, λατινοαμερικάνικου και ελληνικού κινηματογράφου. Η Νιόβη και ο Δημήτρης θα παρουσιάσουν ένα συγκινησιακά φορτισμένο, ευφάνταστο μουσικό πρόγραμμα στους ρυθμούς της Tango, Classical Vocal Jazz, Mellow Swing και French Avant-Garde. Δεν θα λείψουν φυσικά και αποσπάσματα από το έργο του Μάνου Χατζιδάκι και Νίκου Γκάτσου.

Νιόβη Κλαυδιανού – Δημήτρης Αραμπατζής
«Αύγουστος στο Φρούριο της Μουσικής»
Φρούριο Καβάλας
Δευτέρα 10 Αυγούστου, ώρα 21.00
Απαγορεύεται η είσοδος στον χώρο μετά την έναρξη της συναυλίας. Είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους θεατές κατά την είσοδο και έξοδο από το χώρο και καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας.

Τιμές εισιτηρίων: 12€ κανονικό και 10€ μειωμένο.
Προπώληση:

Καβάλα: Κέντρο πληροφόρησης επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρώην ΕΟΤ) Κεντρική Πλατεία, τηλ: 2510-620566, καθημερινά από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 και από τις 18:00 μέχρι τις 21:00, ενώ την ημέρα της συναυλίας θα γίνεται προπώληση στο ταμείο του Φρουρίου Καβάλας από τις 19:00 το απόγευμα.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.
bsp;