Το Cosmopolis ετοιμάζεται να… «γκρεμίσει» τη Δημοτική Καπναποθήκη της Καβάλας! [βίντεο]

Πάρτε μια πρώτη «γεύση» από την τρισδιάστατη πανδαισία που ετοιμάζεται να παρουσιαστεί στην πρώτη έκδοση του CosmoLights

Ηπρώτη έκδοση του CosmoLights θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Cosmopolis 2020, από τις 27 έως και τις 30 Αυγούστου 2020. Δημιουργικοί σχεδιαστές projection mapping από όλο τον κόσμο έχουν ήδη κληθεί να λάβουν μέρος, προκειμένου να συνδέσουν την ιστορία και την ξεχωριστή αρχιτεκτονική της Καβάλας με ένα μοναδικό θέαμα.

Οι καλλιτέχνες έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε έναν διεθνή διαγωνισμό projection mapping στην Καβάλα και να παρουσιάσουν το έργο τους σε μια από τις πιο παραδοσιακές και σημαντικές τοποθεσίες της πόλης, στο κτίριο της Δημοτικής Καπναποθήκης στην πλατεία Καπνεργάτη.




Το 3D Projection Mapping είναι η μέθοδος με την οποία ένα 3D video προβάλλεται σε ένα επίπεδο δύο διαστάσεων. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και κάνει ολόκληρα κτίρια να αλλάζουν σχήματα, χρώματα, να… γκρεμίζονται και να χτίζονται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα!

Δείτε το teaser video που ετοίμασε η διοργάνωση του Cosmopolis 2020 για την πρώτη έκδοση του CosmoLights που αναμένεται να μας εντυπωσιάσει όλους καθημερινά από τις 27 έως και τις 30 Αυγούστου 2020: