63ο Φεστιβάλ Φιλίππων: “Sold Out” η «Μήδεια»! Προγραμματίζεται και δεύτερη παράσταση

Διαβάστε πότε και πώς μπορείτε να κάνετε την κράτησή σας για να την παρακολουθήσετε

Ήδη από το πρωί της Παρασκευής 21 Αυγούστου 2020 η παράσταση «Μήδεια» που πρόκειται να παρουσιαστεί στο προαύλιο του Αρχαιολογικού Μουσείου των Φιλίππων στο πλαίσιο του 63ου Φεστιβάλ Φιλίππων και του 4ου Διεθνούς Εργαστηρίου Αρχαίου Δράματος ήταν… “Sold Out”!

Η «Μήδεια» σε μετάφραση του Γιώργου Χειμωνά, σκηνοθεσία Θοδωρή Γκόνη και με την Καβαλιώτισσα Εύη Σαουλίδου στον ομώνυμο ρόλο [διαβάστε περισσότερα για την παράσταση και τους συντελεστές πατώντας εδώ] κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού που έσπευσε να κρατήσει όλες τις διαθέσιμες θέσεις για την παράσταση της Κυριακής 23 Αυγούστου 2020.

Έτσι, η διοργάνωση αποφάσισε να προχωρήσει και σε δεύτερο ανέβασμα της «Μήδειας» την επόμενη μέρα, τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020, την ίδια ώρα, δηλαδή στις 19:30.




Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος στην παράσταση είναι ελεύθερη, ωστόσο είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση.

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την «έξτρα» παράσταση της Δευτέρας, θα πρέπει να καλέσουν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών του Δήμου Καβάλας (πρώην περίπτερο ΕΟΤ) στο τηλέφωνο 2510620566 και το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας 25102208767.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.