Cosmopolis 2020: Αυλαία για το «κυρίως πιάτο» με ήχους, χρώματα και πολύ κόσμο [φωτογραφίες]

Μαρίνα Σάττι, Σοφία Νεοχωρίτου, Δρόσος Κουτσοκώστας, CosmoLights και CosmoYouth Radio ολοκλήρωσαν τον καλοκαιρινό κύκλο εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, με το ραντεβού να ανανεώνεται για τον Νοέμβριο με την ενότητα CosmoClassical

Το Φεστιβάλ Cosmopolis ολοκλήρωσε και τη δεύτερη ενότητα του με τίτλο CosmoWorld με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Μαρίνα Σάττι στην κεντρική σκηνή του πάρκου Φαλήρου μάγεψε τον κόσμο το βράδυ της Κυριακής 30 Αυγούστου 2020 και χάρισε στιγμές διασκέδασης και χαράς.

Δείτε φωτογραφίες από τη συναυλία

Λίγο πριν, στην εναλλακτική σκηνή η Σοφία Νεοχωρίτου και ο Δρόσος Κουτσοκώστας αγκάλιασαν τους θεατές με τις μουσικές του τόπου μας.

Δείτε φωτογραφίες από τη συναυλία

Το CosmoYouth Radio με την Action team κράτησε συντροφιά τόσο ζωντανά όσο και μέσω του διαδικτύου σε πολλούς φίλους του Cosmopolis αναμεταδίδοντας τις όμορφες στιγμές του Φεστιβάλ, αλλά και θίγοντας πολύ σημαντικά κοινωνικά θέματα.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το CosmoLights, ο πρώτος διεθνής διαγωνισμός Projection Mapping στην Ελλάδα με την ψηφοφορία του κοινού και της κριτικής επιτροπής και ανακοινώθηκαν οι τρεις μεγάλοι νικητές. Ένας θεσμός που ήρθε στην πόλη μας για να μείνει και να την ταξιδέψει σε κάθε μήκος και πλάτος της γης.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν όλους, το φανταστικό κοινό, τους απίθανους εθελοντές, τους εργατικούς συνεργάτες, τους υπέροχους καλλιτέχνες που όλοι με αυτοθυσία ομόρφυναν την φιλόξενη πόλη της Καβάλας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Νοέμβριο με την ενότητα CosmoClassical που αποτελεί και την τελευταία για το Cosmopolis festival 2020».