Τέλος καλό για CosmoHome και CosmoWorld, ανάλογες προσδοκίες για CosmoClassical

Οι ευχαριστίες των διοργανωτών του Φεστιβάλ Cosmopolis προς όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχημένη ολοκλήρωση των καλοκαιρινών δράσεων

Ένα διαφορετικό Φεστιβάλ Cosmopolis ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία πριν από λίγες μέρες και συγκεκριμένα οι ενότητες CosmoHome και CosmoWorld, με τους διοργανωτές να ευχαριστούν όσους συνέδραμαν στην επιτυχία του μπροστά και πίσω από τις σκηνές, ενώ το ραντεβού ανανεώνεται για τον Νοέμβριο με την ενότητα CosmoClassical.

Αναλυτικά οι διοργανωτές ευχαριστούν:

Τον Δήμαρχο Καβάλας κ. Θεόδωρο Μουριάδη, τον πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καβάλας ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, κ. Παναγιώτη Αγγελίδη και το Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς και τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ, Άλκη Ζοπόγλου, καθώς και όλους όσοι στήριξαν τη διοργάνωση με την παρουσία τους στις εκδηλώσεις.

Πολύτιμη ήταν η βοήθεια του Τμήματος Τροχαίας Καβάλας, του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας και της Ελληνικής ομάδας διάσωσης, σε όλες τις δράσεις του Cosmopolis Festival.

Επίσης ευχαριστούμε όλους του χορηγούς μας, την Cosmote, το Επιμελητήριο Καβάλας, την Eurobank, τον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας, την Στέγη Ωνάση, τον Σύλλογο Αδελφοποίησης Καβάλας-Νυρεμβέργης, την Οινοποιία Νίκου Λαζαρίδη και το café-bar-εστιατόριο «Τσαλαπετεινός» για τις ευγενικές τους χορηγίες.

Επιπρόσθετα, ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς επικοινωνίας και συγκεκριμένα:

Τους ραδιοφωνικούς σταθμούς: ΕΡΤ 3, ΕΡΤ Καβάλας, Alpha radio, Κόκκινο Καβάλας, Μελωδία 88,3, Metropolis

Τα τηλεοπτικά κανάλια: ΕΡΤ 3, Ena Channel, Center TV, STAR Β. Ελλάδος

Τις εφημερίδες: Efsyn, Νέα Εγνατία, Πρωινή, Χρονόμετρο, Τυπάκι

Τις  ιστοσελίδες: Kavala portal, Kavala post, Kavala point, Kavala news, Citylife24, Citypedia, Kavala2day

Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να δώσουμε στους αφανείς ήρωες του Cosmopolis, την Τεχνική Υπηρεσία, την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου και φυσικά σε όλους τους εθελοντές που η προσφορά τους και φέτος ήταν πολύ σημαντική για τη διεξαγωγή του Φεστιβάλ.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Νοέμβριο, με το CosmoClassical, την τελευταία ενότητα του Cosmopolis Festival 2020.