ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας: Ούτε τώρα, ο «Γυάλινος κόσμος» του Τένεσι Ουίλιαμς

Αναβάλλεται για δεύτερη φορά, φέτος, η πρεμιέρα της παράστασης που σκηνοθετεί ο Θοδωρής Γκόνης λόγω των έκτακτων μέτρων για τον περιορισμό της πανδημίας

Για δεύτερη φορά, αναβάλλεται η πρεμιέρα της παράστασης ο «Γυάλινος κόσμος» του Τένεσι Ουίλιαμς, από το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας την οποία σκηνοθετεί ο Θοδωρής Γκόνης. Ο λόγος είναι ο ίδιος όπως και την πρώτη φορά και έχει να κάνει με τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού, τα οποία ανάμεσα στα άλλα αφορούν και το κλείσιμο των θεάτρων για ένα μήνα. Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, οι φίλοι του θεάτρου θα ξαναβρεθούν στο «Αντιγόνη Βαλάκου» όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Η ανακοίνωση του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας αναφέρει σχετικά: «Ενημερώνουμε το κοινό ότι η πρεμιέρα του Γυάλινου Κόσμου που ήταν προγραμματισμένη για τις 7/11, λόγω των έκτακτων μέτρων που ανακοινώθηκαν και αφορούν μεταξύ άλλων το κλείσιμο των θεάτρων, αναβάλλεται για τουλάχιστον ένα μήνα. Θα ξαναβρεθούμε στο Αντιγόνη Βαλάκου όταν οι συνθήκες να το επιτρέψουν. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν στα τηλέφωνα του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου».