Δήμος Παγγαίου: Νότες πολιτισμού και… αισιοδοξίας με μια ιδιαίτερη συναυλία. Ποιοι θα συμμετέχουν [φωτογραφίες]

Το πρώτο μουσικό γεγονός το οποίο είναι προγραμματισμένο από τον Δήμο-Πότε και πού θα φιλοξενηθεί με την ελπίδα για ένα διαφορετικό καλοκαίρι

Δεν είναι όλα μαύρα εκεί έξω και στον Δήμο Παγγαίου θέλουν να το δείξουν… μουσικά με την πρώτη καλοκαιρινή συναυλία η οποία ήδη βρίσκεται στα «σκαριά».

Η Κατερίνα Μπαταλογιάννη θα είναι μια από τις συμμετέχουσες στη συναυλία

Η ιδέα έπεσε από τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου, Χρήστο Μποσμπότης, με τη Διοίκηση του Δήμου να δίνει το ok για μια συναυλία με 6 παιδιά με καταγωγή από τον Δήμο Παγγαίου τα οποία διακρίνονται για τις μουσικές τους ικανότητες.

Θανάσης Κωνσταντινίδης και Ηλιάνα Χατζηιωαννίδου

Ο αρχικός σχεδιασμός είναι να πραγματοποιηθεί η συναυλία την Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021, λίγες μέρες πριν από τον Δεκαπενταύγουστο με σημείο της μουσικής συνάντησης να είναι ή τα Κάστρα της Νέας Περάμου ή σε κάποιος άλλος χώρος, όπως είναι το λιμάνι της Νέας Περάμου.

Μαρίνος Ματζάνας, ένας ακόμη ταλαντούχος μουσικός από τον Δήμο Παγγαίου

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της συναυλίας θα την έχει ο διευθυντής του Σύγχρονου Ωδείου Παγγαίου, Νίκος Μπογιάρης, ενώ θα συμμετέχει και ορχήστρα αποτελούμενη από μαθητές του Ωδείου.

Ο διευθυντής του Σύγχρονου Ωδείου Παγγαίου, Νίκος Μπογιάρης

Η συναυλία, η είσοδος στην οποία θα είναι δωρεάν, θα πραγματοποιηθεί με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων με γνώμονα την προστασία της υγείας των συμμετεχόντων και των θεατών-ακροατών.

Ο Γιώργος Ξουλόγης, ο διακεκριμένος μουσικός με διεθνή «εμβέλεια»

«Ας ελπίσουμε ότι το φετινό καλοκαίρι θα επανέλθουμε στην κανονικότητα. Ο Δήμος Παγγαίου ήδη ετοιμάζει μια καταπληκτική συναυλία με πρωταγωνιστές “δικά μας” παιδιά. Παιδιά καταγόμενα από τον Δήμο μας που διαπρέπουν στη μουσική. Η πρώτη επαφή, μέσω τηλεδιάσκεψης, προδιαθέτει για κάτι πολύ ωραίο!!!! Stay tuned!!!», αναφέρει με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Μποσμπότης.

Η ερμηνεύτρια, Ανατολή Μαργιόλα